Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi - Wina dostawcy internetu?

adamo61234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ja z moim kolegą mamy internet radiowy od tego samego dostawcy, miesiąc temu nie było z nim problemów ale teraz zaczęło się dziać coś bardzo dziwnego, natomiast gram sobie z nim i od czasu do czasu przy pingu 50 i fps 150-200 mam ściny i to takie bardzo nie takie przy małych fps tylko takie jak by mi się miał zaraz internet wyłączyć po prostu masakra  i kolega ma w tym samym momencie ścine a ping jest dalej 50 i nie wiem czy to od neta czy to od kompa podaje parametry proszę o pomoc a gdy zaczyna mnie ścinać to ekran mi faluje :/

Windows 7 Home Premium

Procesor : Intel Core i5 3350 CPU , 3,10GHz , 3,30GHz 

Ram: 8GB

Typ systemu: 64 bitowy system operacyjny 

Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 560

Opublikowano

piszę mi że mam 19 pingu, i właśnie zmieniłem teraz rozdziałke i już nie ścinało , nie wiem co mam robić bo ścina mi np: i słysze np: przeładowywania itp ale ekran mi się zawiesza tak jakby czasami to mam utratę połączenia itp itd czy to może być kłopot z kartą graficzną?

http://www.speedtest.pl/test/135929729 a najlepsze jest to że na botach nie ścina mi wcale :(

Opublikowano

piszę mi że mam 19 pingu, i właśnie zmieniłem teraz rozdziałke i już nie ścinało , nie wiem co mam robić bo ścina mi np: i słysze np: przeładowywania itp ale ekran mi się zawiesza tak jakby czasami to mam utratę połączenia itp itd czy to może być kłopot z kartą graficzną?

http://www.speedtest.pl/test/135929729

Tez mam tą karte graficzną i nie mam żadnych problemów.

Opublikowano

wpisz w uruchom ping www.onet.pl -t  / wp/yt te 3 na raz odpal cs i patrz czy w tym samym monencie pinguje ci te 3 strony,ja mam radiowy i zawsze jesienią izimą sa dni że się nie da pograć bo pogoda nie pozwala,powietrze mokre czy coś takiego robi opuznienia

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Jak macie z kolega ten sam internet i oboje macie podobne objawy lagów to musi być to wina dostawcy.

Masz tak tylko w grze? Czy zauważyłeś jakąś róznice w funkcjonowaniu innych programow? 

Kończ waść, wstydu oszczędź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...