Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon i smartwatch - czy w tym przypadku będą kompatybilne ze sobą?

Notrax3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Postanowiłem sobie kupić inteligentny zegarek... upatrzyłem sobie Samsunga Gear S2 Classic

http://www.ceneo.pl/40520999

No i... Mój telefon to Sony Xperia XA

http://www.ceneo.pl/44086158#mh=s4y9137S64004sonyokvf3Hw8aLRVGv3hzwqtsyEkyhOQpTqykGeeXkJIAU8vLGbkrMcQeGpQFRD8iHRhhu_5vSMbqhT36CgQ1xo_zMeEhAJ07tRdKe1faPV0eZ11v1LkAu-PCNdYGbIhEMt6zPeq7Htm82lYEYrJVCqVhfVONzsVyhNXBOFnObATumaXmuQFRBsfEjnV-LTDAhQO0

No... i mam problem z kompatybilnością zegarka.

Dzisiaj wyjechałem do sklepu, myślałem go przetestować. Przedtem, przeczytałem nieco o tym zegarku - jest to pierwszy model od samsunga, który jest kompatybilny z telefonami innej marki

W sklepie, zegarek nie był nawet włączony, a - gdy poprosiłem, o przetestowanie go - 'Możliwe tylko po zakupie'... Nie będę kupować kota w worku, nie wiedząc nawet czy ten zegarek, jest

kompatybilny z moim telefonem!

Wszystkie aplikacje, które są wymagane do sparowania zegarka - pobrałem, najzwyklej - ze sklepu play.

Jednak, teraz moje pytanie - do was. Czy ma ktoś dostęp i do owego zegarka, jak i tego telefonu? Czy są one kompatybilne ?

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...