Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - gra się nie uruchamia

Bartek-tompl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! 

Wczoraj kupiłem Fifę 17 i wszystko ładnie się zainstalowało, ok. Gdy jest włączony Launcher i klikam: graj: pokazuje mi się, że ładuje, ale gra się nie włącza, nic się nie dzieje, ktoś mógłby pomóc? Karta graficzna: AMD Readon HD 6700 Series. Procesor: AMD Athlon II X3 450, jeżeli ktoś mógłby pomóc to proszę...

Opublikowano

http://www.systemrequirementslab.com/cyri

Znajdź fife 17, zobacz wymagania, mam to samo, dzwoniłem do nich, gościu na wstępie zaznaczył, że wymagania to podstawa, próbowaliśmy tam paru rzeczy takich jak np ściągnięcie najnowszych sterowników do karty i nic więc poweidział, że muszę wymagania spełnić i wtedy będzie mi chodziło.

Opublikowano

Mam dokładnie to samo.. Z tą różnicą, że gra mi już działała wcześniej, tylko od wczorajszego południa przestała działać. Pytanie takie: Masz fife 17 w procesach po kliknieciu graj? Mi fifa po 5-10 minutach wlacza się i pojawia język do wyboru angielski po czym się scina i nic nie mozna zrobić. A wcześniej miałem do wyboru(gdy działała) PL/RU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...