Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klejnoty mistrzostw

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wiedzieć co zrobić z tymi całymi klejnotami mistrzostw jak już zrobiłem sobie tą ikonkę co dalej ?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

A czemu w sklepie jest dostępny token mistrzostw z dnia 3 skoro mamy dzisiaj 2???

Dzisiaj już jest dzień 3. Wczoraj był 2 bo kupowałem token. :)

Opublikowano

Jeszcze możesz ulepszyć ikonkę drużyny do 3 tieru.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

CO CIEkawe jak? ja mam tych 50 to co ja mam z tym zrobic w jaki sposob?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Chciałbym wiedzieć co zrobić z tymi całymi klejnotami mistrzostw jak już zrobiłem sobie tą ikonkę co dalej ?

Jak zrobiłeś ikonke?

Opublikowano

Jak zrobiłeś ikonke?

Kupujesz w sklepie ikonke dostepna za 1pz a w warsztacie hextech ulepszasz ją na złotą za 11 tych championship shardów

Opublikowano

Jak zrobiłeś ikonke?

Kupujesz w sklepie ikonke dostepna za 1pz a w warsztacie hextech ulepszasz ją na złotą za 11 tych championship shardów

Za 10, nie 11

Ikonkę kupioną za 1 pz możesz ulepszyć tylko do złota za 10 shardów

Ikonkę kupioną za 250 rp, z tych mistrzostw, możesz ulepszyć do złota za 10 shardów a jak ulepszysz do złota to możesz ulepszyć do platyny za 12 shardów.

Złota ikonka drużyn daje Ci emotkę w grze (ctrl+6 chyba) a platynowa daje Ci logo drużyny pod Tobą jak się cofasz i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...