Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co cechuje dobre słuchawki?

NiemaSkilla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Powiecie mi, co cechuje dobre słuchawki? Impedancja mikrofonu, wielkość membrany, częstotliwość dźwięków? Nie wiem którymi parametrami się sugerować przy wyborze słuchawek :/

Mam kartę do empika za 150 zł i chciałbym ją wykorzystać na zakup słuchawek tyle że tam jest tyle tych słuchawek że nie wiem jakie wybrać http://www.empik.com/elektronika/sluchawki/dla-graczy,3612031504,s?qtype=facetForm&salePrice=50-100

Opublikowano

Dobre słuchawki nie cechuje jakieś tam parametry tylko brzmienie

Za tą cenę dobre są jedynie

http://www.empik.com/sluchawki-nauszne-superlux-hd668b-hifi,p1084752342,elektronika-p

Superlux HD668B

Bardzo ciekawa propozycja do ~200zł lub nawet nieco wyżej, słuchawki grające lekką V czyli podbity bas i wysokie tony, są półotwarte a więc słaba izolacja za to lepsza przestrzenność, scena.

1149730ee7ddaf7UVMV7ZB.gif

Opublikowano

Dobre słuchawki nie cechuje jakieś tam parametry tylko brzmienie

Za tą cenę dobre są jedynie

http://www.empik.com/sluchawki-nauszne-superlux-hd668b-hifi,p1084752342,elektronika-p

Superlux HD668B

Bardzo ciekawa propozycja do ~200zł lub nawet nieco wyżej, słuchawki grające lekką V czyli podbity bas i wysokie tony, są półotwarte a więc słaba izolacja za to lepsza przestrzenność, scena.

A coś do 100 zł  Nie mam 200 zł w kieszenie a jedynie bon 

Opublikowano

i tak fatalitki to kupa

za 100zł masz wspomiane wcześniej superlux hd668b

za 150zł masz akg k511/superlux hd669

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Musza byc z mikrofonem/nauszne? Bo z takich to tylko chyba creativy fatal1ty wymysle, co powinno tam byc.

Mogą być nawet dokanałowe. Tylko że niestety z empika :(

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sorry za wykopek,nue chce otwierać następnego tematu.

Nieco się zmieniło, mam już do wyboru wszystkie sklepy i 150 zł na słuchawki. Co narazie znalazłem to Sharkoon H10, Ozone Rage ST.

Są one z mikrofonem, mikrofon zawsze moge dokupić inny, jeśli ktos moze napiać coś o nich ( opinie ) i jeśli będzie konieczne to zaproponować coś innego

Opublikowano

No dostałeś przecież wyżej propozycje, nic fajnego z mikrofonem za tą cenę nie kupisz. A drone to nieudany produkt hyperxa, wystarczy spojrzeć na recenzje

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...