Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug po skończeniu gry

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś się dzieje z serwerami, też już słyszałem od kilku osób, że miały podobny problem. Nie bez powodu także zostały wyłączone kolejki rankingowe.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Coś się dzieje z serwerami, też już słyszałem od kilku osób, że miały podobny problem. Nie bez powodu także zostały wyłączone kolejki rankingowe.

Kiedy to ogarnął? Chce wbić golda+ do końca sezonu...

Nie napisali za ile to naprawią, ale nie spodziewałbym się żeby to trwało dłużej niż 2h

Opublikowano

Trzeba czekac dlugo, kiedys to samo bylo, rankedy off, jest lipa bardzo no ale coz. Czas pograc na EUW meanwhile!

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Wlasnie chcialem pisac post wlasnie na taki sam temat mam to samo gralem sobie w nowy tryb i tak mi sie zrobilo.

Opublikowano

2 Godizny minęło a riot dalej tego nie ogarnął...

Może przydarzyło się coś konkretnego. Gra jest dostępna codziennie, 24 na dobę, więc jak raz na jakiś czas zdarzą im się problemy techniczne, które swoją drogą i tak szybko rozwiązują, to raczej bym nie narzekał na to. Zdarza się w najpopularniejszych grach z najstabilniejszymi serwerami.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...