Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.EAPPX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem

W jaki sposób mogę otworzyć plik z rozszerzeniem EAPPX, próbując otworzyć przez visual studio wyskakuje, iż file is too large to open, nie mam pojęcia w jaki sposób mogę to zainstalować czy otworzyć, proszę o pomoc. :D z góry dzięki. ;)

Opublikowano

Po co otworzyć , gdzie, na czym i co ? 

Jak zainstalować to musisz załączyć tryb developera, potem albo normalnie albo poprzez stronkę do zarządzania zainstalować. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

W jaki sposób mogę to otworzyć i włączyć tryb developera na win10? :D

Dobra włączyłem tryb developera i co dalej? :]

Przez visual studio nie mogę otworzyć, ponieważ wyskakuje mi komunikat, że plik jest za duży..

Mam windows 10 i próbuję zainstalować aplikację. :P

Opublikowano

Masz ustawienia to sobie ustaw. 

Pytałem na co ta aplikacja i jaka. 

Opublikowano

Jasno i wyraźnie napisałem, że aplikacja jest na WIN 10, jest to zwykła gierka pobrana z internetu z rozszerzeniem .EAPPX, nie wiem w jaki sposób mam to otworzyć, próbowałem VISUAL STUDIO, a poza tym niczym nie mogę tego otworzyć. Jest jakiś inny program albo jakaś alternatywa, żeby w jakiś sposób to otworzyć? Albo w visual studio jak zaradzić temu, żeby nie wyskakiwał komunikat, iż plik jest za duży, gdzie na początku wyskakuje "loading files", po czym po paru minutach wyskakuje error z tym, że plik jest zbyt duży. :)

Opublikowano

Pliki normalnie otwiera sie i instaluje prze stronę albo najzwyczajniej w eksploratorze  plików.  Jak już pisałem wszystko masz w ustawieniach tylko ZAŁĄCZYĆ i ustawić 

257261475326466148476.jpeg

Masz tu przykład , instalka pokemonów pod windows 10 ;)

970221475326166148476.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...