Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - problem z FUT

xXMoCnYyXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z Fifą 17 a mianowicie tylko w Ultimate Team. Gdy chcę zagrać mecz online, klikam Zagraj i podczas ładowania składu przeciwnika gra tak jakby się chciała zminimalizować i się zacina i jest czarny ekran z kursorem w środku. Słyszę jakiś dźwięk z gry ale gra jest zacięta. Jak powtarzam ten proces w oknie to wyskakuje komunikat:Sterownik ekranu przestał odpowiadać, ale odzyskał sprawność. Sterownik ekranu NVIDIA Windows Kernel Mode Driver przestał odpowiadać ale odzyskał sprawność. Moja karta graficzna jest to Nvidia GeForce GT 430 1GB, może wydaje się słaba ale w Fifie 17 w normalnym meczu mam 40 FPS. Sterowniki do karty mam aktualne. W trybie szybkiego meczu i Sezony działa normalnie. Gdy wyłączę Alt+F4 tą zaciętą fifę to wyrzuca mnie z Origina z błędem w którym mogę wysłać raport. :( :(

Zapraszam do mojego chomika http://chomikuj.pl/MoCnYy

Znajdziesz tam:-Gry PC/PSP/PS2/PS3,Filmy od A do Z,Igrzyska olimpijskie,Systemy operacyjne,i wiele wiele wiele wiele więcej.Zapraszam !!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...