Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] CS Riven vs CS Zed?

Gość Mistrzu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem lepszy jest Zed. Ładne animacje, cudowny art i idealnie wpasowuje się w niebieską kolorystykę. Riven stała się kiczowata, szczególnie z tym dopiskiem "2016". Ja bym nie tknął :P

Opublikowano

A mnie bardziej podoba się Riven - ma dużo bardziej efektowne skille. Co prawda nie jest już tak elitarna, jak jej odpowiedniczka sprzed kilku lat, ale prezentuje się świetnie.

dNTFzXa.png

Sądzę, że Zed nie ma podejścia. :D

c:

Opublikowano

Ja uważam podobnie jak koleżanka wyżej, też wybrałabym Riven. Uważam, że prezentuję się o wiele lepiej niż Zed. :-) 

Opublikowano

Ja brałbym riven, cudooo. Genialnie zmienione umiejętności, super splash art i supp prezentuje się w grze

Zed nie ma podjazdu + burzowy lepszy imo

Opublikowano

Zależy którą postać lubisz bardziej. Ja osobiście bym wybrał Riven - wydaje mi się, że ma lepsze animacje i wszystko ciekawiej wygląda niż u Championship Zeda.

Opublikowano

Wziąłbym Riven, ma lepsze animacje skilli. Ten CS Zed jest moim zdaniem przeciętny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

CS Zed nie jest jakimś skinem, za którego można się pociąć. Riven za to ma bardzo porządnie wyglądające animacje umiejętności, czyli coś, czego nie ma właściwie Zed, bo u niego jest to dosyć "niewidoczne". W kwestii samej wizualizacji postaci też wygląda lepiej.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Wszyscy jarają się Riven ale przypominam - Riveen to noob champion. A tak serio to ja wygrałbym Zeda. CS Riven straciła na wartości imo przez ten cały hype od podludzi, którzy nie grają w ogóle tą postacią, a kupują sobie skina bo tak, bo hype, każdy chce mieć i w ogóle. CS Riven to była elitarna skórka, jedna z niewielu tak bardzo pożądanych. CS Zed ma imo o wiele lepszy recall, a animacje skilli są u Zeda mało widocznie, aczkolwiek sama postać w tym skinie wygląda elegancko. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Only Shaco!

Tak serio, porównujesz dwie OP postacie lecz pamiętaj że wybierasz między postaciami top a mid. Są to dwa inne dylematy, tutaj nie ma czegoś takiego jak 'która lepsza' iż działają te postacie na innych falach, Riven radzi sobie z tankami a Zed z ap'kami. Wybór należy do umiejętności swojej gry, więc wybierasz tą kim grasz lepiej i jest dla Ciebie łatwiejsza a nie która ładniej wygląda w skinie. 

Riven ma dużo CC więc łatwo nią carrować, wybrałbym ją z powodów że lubię bardziej grać na topie niż midzie, reszta należy do Ciebie! ;)

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Ja wybrałbym zeda, jego recal powala ;3 Ogólnie wygląd zeda jest genialny znaczy tego skina, umiejętności, shurikeny(nie wiem jak to się pisze), wspaniała rzecz

r9wfFzB.png

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...