Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z nagrodami za modlitwę (diamenty astralne).

Hernuld

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram w Neverwinter Online już od pewnego czasu i nigdy się nie spotkałem z tym co dzieje się teraz po najnowszym dodatku.

Kiedy podchodzę do ogniska/ołtarza albo stawiam go sobie ażeby się pomodlić wciskam jak zawsze ctrl + i po czym wyskakuje mi lista nagród.

Wszystko było by w porządku gdyby nie to,że dostaje wszystkie nagrody oprócz diamentów astralnych.

Nie mam ich w ogóle na liście a mam już level 18 więc chyba powinienem móc je już oszlifować ale nie mogę tego zrobić bo one nie pojawiają się mi w ogóle w miejscu gdzie powinny się pojawić nieoszlifowane diamenty astralne - nie ma ich po prostu.

Miałem przerwę w grze więc może ja po prostu jestem teraz na za niskim lelevu żeby je dostawać(nie wiem jak sprawa wygląda teraz ze względu na nowy dodatek)

Czy jest to jakiś bug? Czy ja coś źle zrobiłem po prostu?.

Z góry dziękuję wszystkim,którzy chociażby postarają się mi coś doradzić.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Nie dostaje się już diamentów za modlitwę jak kiedyś. Teraz masz premię do astralnych: 

330551475246164283563.jpeg

Jeżeli coś sprzedaż masz więcej AD.

Opublikowano

Aha no widzisz dlatego,że miałem przerwę w grze to zupełnie o tym nie wiedziałem. Dziękuje Ci pięknie za pomoc. Pozdrawiam i życzę miłego dnia :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...