Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aplikacja na telefon do aplikacji steam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciał bym zrobić aplikacje do potwierdzania tradeów tylko od danego nicku automatycznie ma ten trade potwierdzić w tle i się automatycznie zamknąć odrazu po odpaleniu nasłuchuje trade od danego użytkownika akceptuje trade i wyłącza się ktoś ma jakieś propozycję jak to napisać w c# jakiej aplikacji do tego użyć

Opublikowano

Trade'y można potwierdzać tylko przez oficjalną aplikację Steam na telefon. Na Androidzie nie zrobisz aplikacji która będzie ingerowała w inną aplikację.

wszystko się da 

Opublikowano

Trade'y można potwierdzać tylko przez oficjalną aplikację Steam na telefon. Na Androidzie nie zrobisz aplikacji która będzie ingerowała w inną aplikację.

wszystko się da 

skąd ten wniosek, skoro kompletnie nie masz pojęcia jak tworzyć aplikacje?

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

wszystko się da 

skąd ten wniosek, skoro kompletnie nie masz pojęcia jak tworzyć aplikacje?

scamerzy jakoś mają coś co zmienia dane w aplikacji mobilnej steam da się?

Opublikowano

Jacy scammerzy? Co mają? Jakieś konkrety plz.

oni mają takie aplikacje które usuwają dane na apce steam nie znam się ale wiem że ich aplikacja współdziała z steam więc jest to możliwę

A nie ma czegoś takiego jak screen pixel detector tego można by uzyć do guzika potwierdzenia

Opublikowano

oni mają takie aplikacje które usuwają dane na apce steam nie znam się ale wiem że ich aplikacja współdziała z steam więc jest to możliwę

A nie ma czegoś takiego jak screen pixel detector tego można by uzyć do guzika potwierdzenia

Można wiedzieć skąd masz takie informacje?

Jeszcze nie spotkałem aplikacji na androida która ingeruje w inną aplikacje, a przynajmniej takiej nie szukałem. Jeżeli sam mało się znasz to dlaczego zaczynasz od takich rzeczy. Usuwać dane aplikacji steam możesz przez ustawienia. (Tak mi wytłumaczyłeś)

PS. Pixele można wykrywać i używać w celu potwierdzenia oferty.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Można wiedzieć skąd masz takie informacje?

Jeszcze nie spotkałem aplikacji na androida która ingeruje w inną aplikacje, a przynajmniej takiej nie szukałem. Jeżeli sam mało się znasz to dlaczego zaczynasz od takich rzeczy. Usuwać dane aplikacji steam możesz przez ustawienia. (Tak mi wytłumaczyłeś)

PS. Pixele można wykrywać i używać w celu potwierdzenia oferty.

no to jak moża wykrywać i używać to da się potwierdzać

Opublikowano

@up Nie, nie da się. Nie da się ani wykrywać pixeli, ani wykonywać operacji na innych aplikacjach. Każda aplikacja w Androidzie jest wykonywana w osobnej maszynie wirtualnej, czyli hermetycznym środowisku. Nawet jeśli byłby jakiś exploit na to (w co wątpię) to na 1000% wymagałby zrootowanego telefonu.

Proponuję zamknąć temat gdyż ta dyskusja do niczego nie prowadzi.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...