Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd po włączeniu gry.

gigakeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po uruchomieniu gry, kiedy dobiegnie ten gościu, wyskakuje komunikat że moje konto nie spełnia warunków korzystania z gry, czy jakoś tak... Dopiero co stworzyłem konto. Wiadomo o co może chodzić i jak ten problem rozwiązać?

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Po uruchomieniu gry, kiedy dobiegnie ten gościu, wyskakuje komunikat że moje konto nie spełnia warunków korzystania z gry, czy jakoś tak... Dopiero co stworzyłem konto. Wiadomo o co może chodzić i jak ten problem rozwiązać?

Masz pewnie konto na EU, musisz przenieść na globalny serwer. Popatrz gdzieś na stronie jest TUT (strona Combata).

Opublikowano

Właśnie przeniosłem na globalny serwer, ale to nic nie dało. Nadal ten sam komunikat.

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

Właśnie przeniosłem na globalny serwer, ale to nic nie dało. Nadal ten sam komunikat.

Pisz w takim razie do supportu. Nie umiem Ci pomóc inaczej. Widziałem parę takich tematów na forum tutaj i nexona, a więc napisałem to samo co inni. :/

Opublikowano

Wczoraj napisałem do supportu i jeszcze nie dostałem odpowiedzi... Może jutro mi odpiszą, jeśli mi odpiszą, zdam relację :)

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

Wczoraj napisałem do supportu i jeszcze nie dostałem odpowiedzi... Może jutro mi odpiszą, jeśli mi odpiszą, zdam relację :)

Chyba jest do 48h :)

Opublikowano

Jezli pojawia się to nawet po załozeniu nowego konto, to logiczne ze nowe konto jest juz zarejstrowane na globalu . 

Potwierdzileś adres email ? Przy przenoszeniu konta również trzeba to zrobić, a link od NEXONA ląduje na poczcie w spamie , sprawdz czy nic nie masz 

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

@up Tak jest! Potwierdziłem tym linkiem co miałem na poczcie, nie mam pojęcia co jest nie tak..

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

@up Tak jest! Potwierdziłem tym linkiem co miałem na poczcie, nie mam pojęcia co jest nie tak..

Może zapytaj na głównym forum CA?

Opublikowano

Temat do zamknięcia, nie wiem czemu, ale problem rozwiązał się sam.

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

Jak przenieść to konto na globalny serwer pomożesz ?

Mi przenoszenie pokazywało na stronie jak się logowałem nexona.

mi nic nie pokazuje nie wiem o co chodzi ;/

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...