Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać od zera na Metin2.pl

ArTmol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Po bardzo długiej przerwie na plu chciałbym do niego wrócić. Grałem w międzyczasie na pirvach dużo i przejadł mi się już WP i trochę Body. Myślałem nad mentalem lub likanem (?). Nie potrafię w ogóle grać likanem, nie znam tej postaci. Słyszałem, że jest dobra. Co o niej sądzicie? Myślę, że na start zaopatrzyłbym się w jakieś 100kk + IS (smsy z telefonu ponad 1000zł)

Opublikowano

możesz też spróbować wymienić 1000zl z karty sim na BTC albo zł puszczajac smsy na dany numer ( sa od tego stronki ) byc moze wiecej bys zyskal kupujac za pozostaly hajs z tego yang nizli kupno sm

xD

Opublikowano

możesz też spróbować wymienić 1000zl z karty sim na BTC albo zł puszczajac smsy na dany numer ( sa od tego stronki ) byc moze wiecej bys zyskal kupujac za pozostaly hajs z tego yang nizli kupno sm

Wiem o tym. Odsprzedaję ludziom prywatnie po 50% wartości, ale codziennie posiadam takie doładowanie za 30zł. :)

Opublikowano

Jeżeli chcesz zainwestować w Isa żeby zarobić yangi na tym,to polecam poczekać na kupony SM ewentualnie na skrzynie szczeniaka :)

Co do wyboru postaci-Mental?później exp to ciężka sprawa,likan jest bardzo OP-więc polecam jego.

Na necie poszukaj  info dotyczących bulidu klasy,z tym nie pomogę bo miałem przyjemność tą klasą grać na PLu tylko że już wymaxowaną,więc podstaw nie znam :) 

Ale likan kozak jak i PvP jak i PvM :) 

Opublikowano

Jeśli nie umiesz nią grać to nie graj. Ja bym zainwestował w surę wP.

Bez sensu takie gadanie.

Jeśli mu sie podoba likan to czemu nie.

Kilka poradników przeczytasz i lecisz :D

W brew pozorom nie jest taki ciężki do ogarnięcia.

Do expa jest ok, do dropu tez w pvp kosa na wyższych.

Opublikowano

Sprzedaż odłamków lub tworzenie alchemii co jest bardzo czasochłonne, na początku najlepiej dropić odłamki i je sprzedawać na tortudze to bardzo dobry zarobek.

Opublikowano

Dzis jest 25% wiecej SM, jak masz 1000zl na tel, wladuj np. 1/2 w is'a, poczekaj na szczeniaki/ kupony, kup eq, czytaj ku, nie bedziesz musial dropic :)

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...