Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

praca

Gość Mahometa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siedze w domu i poza nauką angielskiego żeby wypierdalać z kraju nie robie k***a nic pożytecznego, aby teraz zarabiać więc uruchamiamy mózgownice misiaczki i słucham państwa

Jaka praca/staż żeby się nie narobić bez wykształcenia (mam ale nie chce w tym robić) i  zarobić moge nawet te 1k ze stażu tylko tak żeby nie tyrać jak niewolnik

Opublikowano

Call center ;)

rozwiń moja droga, chodzi o rozmowy telefoniczne, ale to chyba wykształcenie wyższe jest chyba zalecane

Opublikowano

Call center ;)

rozwiń moja droga, chodzi o rozmowy telefoniczne, ale to chyba wykształcenie wyższe jest chyba zalecane

Nie, mój drogi. Do prowadzenia rozmowy telefonicznej z potencjalnym klientem wystarczy szósta klasa podstawówki. Jeszcze jak nauczą Cię recytować warunki umów, to już w ogóle będziesz tylko jak małpeczka do odtwarzania formułek spisanych przez kierownika :-)

Praca prosta, łatwa i w miarę przyjemna, polecam.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Call center ;)

Nie, mój drogi. Do prowadzenia rozmowy telefonicznej z potencjalnym klientem wystarczy szósta klasa podstawówki. Jeszcze jak nauczą Cię recytować warunki umów, to już w ogóle będziesz tylko jak małpeczka do odtwarzania formułek spisanych przez kierownika :-)

Moja droga nie pasuje mi to, bo u mnie takiego czegoś nie ma, chce inne propozycje.

Opublikowano

Call center ;)

Moja droga nie pasuje mi to, bo u mnie takiego czegoś nie ma, chce inne propozycje.

Mój drogi, praca na słuchawie znajdzie się wszędzie. Skoro w takiej małej miejscowości jak moja rodzima Łomża jest tego od cholery, to i u Ciebie się znajdzie.

W sumie możesz też iść rozkładać towar do jakiegoś marketu.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Call center ;)

Mój drogi, praca na słuchawie znajdzie się wszędzie. Skoro w takiej małej miejscowości jak moja rodzima Łomża jest tego od cholery, to i u Ciebie się znajdzie.

Moja droga, kręgosłup mi nie wytrzymie, a chciałbym jeszcze pochodzić pare lat na własnych nogach, czy na kasjera da rade bez szkoły gastronomicznej czy tam handlowej?

Opublikowano

Call center ;)

Moja droga, kręgosłup mi nie wytrzymie, a chciałbym jeszcze pochodzić pare lat na własnych nogach, czy na kasjera da rade bez szkoły gastronomicznej czy tam handlowej?

Afkors, mój drogi. Do biedronek i innych takich nie wymagają średniego raczej. Wystarczy, że umiesz liczyć do 100. 

Qui est le prochain?

Opublikowano

Call center ;)

Afkors, mój drogi. Do biedronek i innych takich nie wymagają średniego raczej. Wystarczy, że umiesz liczyć do 100. 

Moja kochana do biliona mógłbym policzyć jeśli starczyło by czasu,  myślałem nad kierowcą jeszcze albo zrobieniu kursu na wózki widłowe tylko nie wiem gdzie się zdaje te egzaminy czy jest coś takiego jak word na wózki? bo nie słyszałem nic o takim czymś.

Orientujesz się może jakie są zarobki na dostawce pizzy?

albo ulotkarz ale na tym to się chyba nie dorobię półtysiąca więc chyba szkoda czasu

Opublikowano

Kelner, stawka mała, napiwki duże, a i angielski można rozwinąć. Wykształcenia nikt nie oczekuje tutaj, prócz podstaw języka obcego ;)

Opublikowano

Kelner, stawka mała, napiwki duże, a i angielski można rozwinąć. Wykształcenia nikt nie oczekuje tutaj, prócz podstaw języka obcego ;)

u mnie barów nie ma więc odpada, to wieś więc nie wiele tutaj jest, a robienie kursu na tira potrzeba ze 3k 

A za granicą ktoś był bez znajomości sam? warto zaryzykować

Opublikowano

Sam jestem i pracuję za granicą, bez żadnych znajomości. Wystarczy chcieć, o pracę za 1000-1500 funtów miesięcznie ( 5-8 tyś zł ) nie tak ciężko bo jest jej masa.

Sorka, ale ty nie chcesz się męczyć w pracy to o zagranicznej pracy zapomnij bo tu się przynajmniej trochę pracuje a nie udaje pracy.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

może spróbuj na sex kamerkach? 

prędzej na telefony za brzydki jestem na kamerki wole żeby nikt nie dostał traumy

Sam jestem i pracuję za granicą, bez żadnych znajomości. Wystarczy chcieć, o pracę za 1000-1500 funtów miesięcznie ( 5-8 tyś zł ) nie tak ciężko bo jest jej masa.

Sorka, ale ty nie chcesz się męczyć w pracy to o zagranicznej pracy zapomnij bo tu się przynajmniej trochę pracuje a nie udaje pracy.

w czym robisz?

remonty takie coś moge robić bez problemu

Opublikowano

Przy remontach robią frajerzy, pracują u polaków prawie za darmo, za gównianą stawkę, na dodatek głownie na czarno.    Nie każdy wie że legalnie bez problemu można więcej zarobić wystarczy mieć NiN.  

Zwykła legalna praca w agencji ( dojazdy do i z pracy od  6 do 14  )  + dodatkowo czasami serwis albo jakakolwiek lepsza praca jaka sobie sam znajdę na jakiś czas z wyższą stawką za godzinę ( 10-15 funtów )  

Pracuję ile chcę i kiedy mam ochotę ( średnio 3-4 miesiące wolnego wychodzi ) , byle nie przekroczyć 11 000 funtów w roku zarobków bo państwo dopłaca jeszcze ok 3 000 funtów  tym mało zarabiającym. ;) 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

JESZCZE RAZ JAK ZOSTAĆ ELEKTRYKIEM

1.NA POCZĄTKU ZAPISZ SIĘ NA KURS http://www.apedukacja.pl/technik-elektryk,802.html POTEM SZUKASZ KONTAKT DZIE MOŻE BYĆ NAJBLIŻSZY ODZIAŁ JEŻELI NIE MA TO SZUKASZ PO INTERNETACH SZKOŁY POLICELNE LUB KURSY ZAWODOWE TRZEBA MIEĆ TYLKU ŚREDNIE WYKSZTAŁCENIE NAWET MATURY NIE TRZEBA MIEĆ
2.PODSTAWY ELEKTROTECHINKI MOŻE BYĆ KAŻDA KSIĄŻKA

JESZCZE RAZ POSTUJE

zasami za większe istalacje można dostać 5000-7000

za małe 1000zł-1300zł

zależy na jaką robotę trafisz

protipy jak być elektrykiem
1.idziesz na kurs technika elektryka http://www.apedukacja.pl/ troche piniedzy trzeba wydać wystarczy szkoła średnia
2.kupujesz miernik podstawowy elektroniczny chociaż na zajęciach będziesz miał mechaniczny bo dosyć stare szkoły elektryczne
polecam na pierwsze ćwiczenie czy nie jest gdzieś przerwa na kablu http://youtu.be/6xwST2LSB08
3.książka kurdziela podstawy elektrotechniki możesz na początku posilać się elektryka w gimbazie lub licbazie ( nawet którakolwiek książka o elektrotechnice jak nie potrafisz kurdziela zrozumieć)
4.możesz powabwić się w elektronice poznasz podstawowe prawa elektryczne
5.podstawy podstawy i jeszcze raz podstawy polecam poznanie podstawowych istalacji
http://chomikuj.pl/kwarc/Elektryka/opisy+i+instrukcje/poradnik-montera-elektryka,1291399250.pdf

a tak w ogóle to polecam stacje benzynową. nic nie robisz siedzisz na dupie tylko.

Opublikowano

Zalezy jakie masz udogodnienia. Prawo jazdy? Inne staże? Tak na start to kelner/mc Donald/siłownia recepcja/ogolnie recepcja

Opublikowano

Masz rację, ja również wyjechałem za granicę sam, na głęboką wodę. Trzeba przede wszystkim chęci i samozaparcia, żeby dać sobie radę. Delikwent, który do ruszenia szarych komórek "mobilizuje" kogoś innego i wymaga (nawet nie prosi), żeby mu podać propozycję pracy i to takiej, żeby się nie namęczyć (jeśli masz mózg to w żadnej się nie zmęczysz ale widać niektórych to przerasta xD) to sobie może odpuścić, i zostać na garnuszku mamusi :)

To sobie, k***a, poszukaj yntelygencie :)

sygna.png

Opublikowano

Masz rację, ja również wyjechałem za granicę sam, na głęboką wodę. Trzeba przede wszystkim chęci i samozaparcia, żeby dać sobie radę. Delikwent, który do ruszenia szarych komórek "mobilizuje" kogoś innego i wymaga (nawet nie prosi), żeby mu podać propozycję pracy i to takiej, żeby się nie namęczyć (jeśli masz mózg to w żadnej się nie zmęczysz ale widać niektórych to przerasta xD) to sobie może odpuścić, i zostać na garnuszku mamusi :)

To sobie, k***a, poszukaj yntelygencie :)

pisze się inteligencie nawet pisać nie potrafisz? 

Do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...