Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wifi

912384

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema co mam zrobic gdy nie moge polaczyc sie z wifi na komputerze I laptopie a na telefonacj normalnie dziala

Pokazuje mi ze jest internet na kompie ale gdy wejde na pregladarke to pokazuje ze go niema na kompie mam win7 na lapku 8

Pokazuje komunikat nie udalo zmalezc adresu dns serwera

Pomozcie pls

Opublikowano

Nieeee wczoraj bylo wszystko dobrze normalnie wylaczylem kompa itp

Na kompie pokazuje mi ze mam neta normalnie .... Moge sie nawet zalogowac na steama I pisac z ludzmi ale grac juz nie moge ani wejsc na przegladarke

Opublikowano

Też miałem taką sytuację, ale jakoś samo naprawiło się po czasie... W każdym razie - wgrywałeś coś, robiłeś cokolwiek na tym komputerze?

5719814456868591400331.gif
Opublikowano

To wejdź w Centrum sieci i udostępniania, później Zmień ustawienia karty sieciowej, wybierz tam swoją sieć Wi-Fi i wejdź w właściwości, później protokół internetowy w wersji 4 i tam sprawdź co masz pozaznaczane.

Opublikowano

W cmd uruchomionym jako administrator wpisać ipconfig /flushdns 

Potem restart albo nie,  powinno działać połączenie jak nic nie spierdoliłeś dzięki udzielonej "pomocy" w tym temacie. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

To skasuj połączenie i połącz się od nowa wpisując hasło

Opublikowano

Nie dziala ..

Nwm czy to jest wgl z mojej strony wina bo mam ten problem na laptopie I komputerze ...a na telefonach wszystko dziala

Opublikowano

W cmd uruchomionym jako administrator wpisać ipconfig /flushdns 

Potem restart albo nie,  powinno działać połączenie jak nic nie spierdoliłeś dzięki udzielonej "pomocy" w tym temacie. 

Pierwsze to się naucz czytać, bo póki co nawet nie napisałem nic o żadnym wykonywaniu działań, a po drugie to wyluzuj, bo będziesz wyglądał jak twój awatar (wiecznie niezadowolony, tak dla wątpliwości).

@topic A przy podłączeniu kablem tak samo jest?

Opublikowano

Przynajmniej powiedział  w czym problem był ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...