Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak plików po instalacji, lecz gra dalej działa

Danonek868

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, instaluje se gothic 2 noc kruka i po zainstalowaniu gry nie posiadam jej folderu. Ani w miejscu w którym go zainstalowałem, ani w appdacie jak niektórzy radzili. Mało tego, jak klikam przy instalacji utwórz skrót na pulpicie to skrótu nie ma. A mimo to... gra działa. Miałem ten sam problem z jedynką, którą całą przeszedłem bez plików gry. Teraz też bym se mógł przejść, ale problem w tym ze chce ze zainsalować modyfikacje i nie mam gdzie. Help.

próbowwane metody

1)pliki są ukryte, poszperaj gdzieś i spróbuj to sprawdzić

2) to prosta robota wirusów, przeskanuj komputerek czymś porządnym

3)może być to plik tymczasowy, wpisz w uruchom %temp%, wyskoczy folder z plikami tymczasowymi

4)problemem może być program który utworzył ukryte foldery, odpal w moim komputerze -organizuj -opcje folderów i wyszukiwania - pokaż wszystkie foldery. Przeszukaj później dysk, próbuj szczęścia.

14174682804585895009.png

Sygnatura by Damian W

Opublikowano

Dziwna sprawa - znam przypadki, gdzie zapisy z gry się nie pojawiają, ale cała gra? Ewidentnie coś w windowsie może być poprzestawiane.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Nie ma zawartości folderu (tzn. utworzony folder jest pusty), czy ogółem nie ma folderu gry i żadnych jej śladów? 

Ja bym dalej próbował tego, co podałeś już na początku - wyświetl ukryte foldery i użyj opcji szukaj. Jeśli nic nie ma, spróbuj specjalnego oprogramowania (np. Everything).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...