Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Totemami

Pixesl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym sie dowiedzieć czy jest mozliwosc a jak jest to gdzie zmienic aby grac po zbiciu totemu nie mogl sie teleportowac do ./home tego zniszczonego ? ( Wiem ze w plikach na wipe trzeba usuwac ale tak jest podczas akutalnego Wipe rajduja kogos zniszcza totem ale i tak moze sie do niego teleportowac mimo ze totem zniszczony )

Z góry dziekuje za pomoc

Opublikowano

Mam wszystki pluginy z Oxi mordko tylko pytanie gdzie to zmienic w teleport ? czy gdzie bo tego nie moze ogarnac

Opublikowano

Teleportation for Hurtworld

Advanced teleportation and homes

Total Downloads: 6,636 - First Release: Dec 12, 2015 - Last Update: May 23, 2016

Z oxi

Opublikowano

Kolego a wiesz gdzie dokladnie to funkcja jest ?

i mam tez pytanie z innej polki, czy jest mozliwosc zrobienia aby przed nickiem byl np Vip ? chodzi mi tutaj bardziej o range klany nie daja takiej mozliwosci ;/ a GroupsControl dodaje tylko do grupy lecz przed nazwa gracza nie ma nic

Opublikowano

Tak wszystko sie zgadza lecz czy w tym betterChat jest mozliwosc aby nie bylo tego [player] automatycznie ? Zmianialem po swojemu usuwalem linijke ze skryptu wrzucam na serwer i dalej jest te [player] jest mozliwosc aby bylo tylko to wyswietlane co bym chcial ? Czy tez nie masz pojecia jak to moze dzialac ?

Opublikowano

Masz 2 opcje :

"Hidden": false,  <<< tu tak musi byc!
"HideIfNotHighestPriority": false,

Lub:

"Formatting": {
      "Console": " {Name}: {Message}",
      "Chat": " {Name}: {Message}"
Opublikowano

Rozumiem tylko gdzie to mam zmienic w pliku betterchat.cs nie ma nigdzie takich linijek ;x

oxide/data/BetterChat/Group.json Jak dobrze pamiętam :)

Opublikowano

Bylo to calkiem gdzie indziej niz pisaliscie nie wiem czemu ale tak jakos wyszlo ale dalem rade :) !

Tylko jeszcze mam pytanie wracajac do tematu czy moze ktos z was wie gdzie lub ktora linija odpowiada za to aby gdy totem zniszczymy nie mogl juz sie tam tepnac poprzez /home ?

chodzi mi o plik ExtTeleport

Opublikowano

Bylo to calkiem gdzie indziej niz pisaliscie nie wiem czemu ale tak jakos wyszlo ale dalem rade :) !

Tylko jeszcze mam pytanie wracajac do tematu czy moze ktos z was wie gdzie lub ktora linija odpowiada za to aby gdy totem zniszczymy nie mogl juz sie tam tepnac poprzez /home ?

chodzi mi o plik ExtTeleport

Ktos cos ? :X

Opublikowano

A wiesz czemu nie moge przeladowac tego pluginu ExTeleport ? wrzucam go do /oxide/plugin probuje przeladowac na serwerze i zero odpowiedzi pokazuje jakby wgl takiego pluginu nie bylo tylko z tym tak mam ..

Opublikowano

A wiesz czemu nie moge przeladowac tego pluginu ExTeleport ? wrzucam go do /oxide/plugin probuje przeladowac na serwerze i zero odpowiedzi pokazuje jakby wgl takiego pluginu nie bylo tylko z tym tak mam ..

Sprawdź logi compilera czy w ogóle ładuje ci się plugin

Opublikowano

Juz ogarniete :D A nie wiesz moze czy jest jakis plugin ktory dziala Anty Log ? bo widzialem ale tylko z marca tego roku a po wrzuceniu nie dziala

Opublikowano

Juz ogarniete :D A nie wiesz moze czy jest jakis plugin ktory dziala Anty Log ? bo widzialem ale tylko z marca tego roku a po wrzuceniu nie dziala

Antylog działa, tylko musisz go troche zedytować ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...