Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kiedy odpalac lucky egga

adi92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 5 lucky eggow i wbiłem 20 lvl.

Tak sie zastanawiam jak je dobrze spozytkowac by wbic duzo expa na nich.

Najlepiej to pewnie lapac ratatty, pidgeye, weedle i ewoluowac wszystko na lucky eggu?

Czy moze zostawic te jajka na wyższy poziom bo szkoda?

Co poradzicie?

Opublikowano

Rób co chcesz, bo mało ważne kiedy robisz, nie ma żadnych bonusów na wyższych lewelach i tak.

Jak masz na tyle by starczyło co najmniej na 40-50 ewoluowań ( pokemonów )  + odpowiednia ilość cukierków dopiero sie opłaca ok 40-50 tyś expa, na bocie robisz  nawet więcej ale przy okazji możesz zarobić bana. 

W sumie pomyśl, 1 000 000 EXP  masz dopiero chyba przy  33 lvl a do tego czasu musisz nazbierać ponad 4 000 000 EXP,

Teraz ledwo na 20 lvl  uzbierałeś DOPIERO  w granicach 260 000 EXP  ( 1 / 20 tego co jeszcze musisz  do 33 lvl ) 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Mam 5 lucky eggow i wbiłem 20 lvl.

Tak sie zastanawiam jak je dobrze spozytkowac by wbic duzo expa na nich.

Najlepiej to pewnie lapac ratatty, pidgeye, weedle i ewoluowac wszystko na lucky eggu?

Czy moze zostawic te jajka na wyższy poziom bo szkoda?

Co poradzicie?

Lucky egga używaj dopiero jak masz po kilka Pokemonów jednego typu (najlepiej na tyle, aby starczyło ewolucji). Przetransferuj je do Profesora, odpal Lucky Egga i ewoluuj Pokemony. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Policzyć nie ma problemu bo wystarczy mieć  

np

30 pidgey czyli 30x12 cukierków = 360    , minus 29     czyli 331 cukierków na 30 pidgey 

10 Rattata czyli 10x25 = 250 ,  minus 9    ( zawsze  ilość ewaluowanych - 1 )     ->  241 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...