Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe skrzynki

kapitczew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sa oplacalne tyle co normalne, wszyscy moi znajomi wraz ze mna dostali same ikonki i championy z tych chestow wiec nie wiem czy takie szczescie mamy czy znerfili je na rzecz shardow :v Jedyne co jest opalcalne to 3 tier ikonka, wiec 11 skrzyneczek mozna kupic na sprobe

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ja kupiłem 2 skrzyneczki i powiem Ci że się opłaca jeżeli masz szczęście :]. Nie wiem jak to wygląda przy większej ilości ale pewnie mniej się opłaci otworzyć wiecej, iż mieć "nieszczęście" jest łatwiej niż mieć "szczęście" :]

4521609.png

Opublikowano

Średnio, niby lecą mi w większości skiny za 975-1850, ale co z tego jak na przerobienie 1 skina za 1850 musze zniszczyć 6 innych ^^ lepiej już skiny kupić.

Opublikowano

Z mojego doświadczenia wiem, że lepiej opłaca się kupić skina, którego chcesz niż bawić się w skrzynki. Przeważnie lecą śmieci z nich, chyba, że masz już fajne skiny a brakuje ci esencji. Jedyne skrzynki które się opłacało to te z serii project.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Opublikowano

ja wczoraj otwierałem i mój lot to legendarny skin do veigara, mao,riven, i tam jakies podstawowe np, garen KOMANDOS :((((( 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Ja dziś otworzyłem 15 skrzyń, mam z tego 4 skiny (jakiś rare corki, chall nida, ten najnowszy malpha i foxfire ahri) i champa za 6k więc jak wejdzie to jest się na + :v

Error 504 Ray ID: 2d3728ee114d2b1b • 2016-08-16 19:06:48 UTC

Gateway time-out

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...