Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przywracanie systemu

Pies Zbigniew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się przywrócić system w biosie? Przy włączaniu komputera wyskakuje mi kod błędu 0xc000000e i wymaga przywrócenia systemu. Mam dostęp jedynie do biosu.

Opublikowano

Skoro nigdy nie była robiona kopia zapasowa systemu to jak ma działać przywracanie systemu ? 

Nie ma i nie istnieje żaden nośnik czy zapis kopi. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

W ogóle nie bootuje ci się system? Nie masz dostępu do trybu awaryjnego?

Nie, jedynie do biosu

Skoro nigdy nie była robiona kopia zapasowa systemu to jak ma działać przywracanie systemu ? 

Nie ma i nie istnieje żaden nośnik czy zapis kopi. 

Była robiona, dobrze pamiętam. Po prostu się pytam czy jest taka możliwość, a jeśli jest, to gdzie dokładnie szukać?

Opublikowano

Nie wiem, sam robiłeś to gdzieś zapisywałeś kopie CAŁEGO SYSTEMU , pewnie pomyliłeś z punktami przywracania które nie mają nic wspólnego z kopią systemu.  

Jak napisałem wyżej to dokładny kod błędu dla kopii : Nie ma czy nie istnieje nośnik na którym jest zapis kopi systemu. 

Opublikowano

Pewnie tak skoro nie możesz wskazać miejsca gdzie znajduje się kopia systemu.

U mnie jest np w katalogu na D WindowsImageBackup ale i mam też w katalogu KOPIA co sam założyłem. 

Jeszcze jedno, kopie mają rozszerzenia VHD , można je sobie normalnie oglądać i montować jak dysk nawet pod systemem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...