Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logo serwera psd

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po wejściu w plik .psd wygląda lepiej - nie umiem eksportować dobrze grafiki i się jebie jakość przy zapisie na .png

Kreatywny @boooooo wymyślił nazwę xD

551221475074152661747.png

dl:

http://www80.zippyshare.com/v/IyXHjdaw/file.html

skan:

https://www.virustotal.com/en/file/c18325cc87662adef5b146218dd4d09c2b154e2a935de9abb081c491e9768145/analysis/1475074206/
Opublikowano

Super logo leci lajk ;p

Super logo leci lajk ;p

Przyleciał i wylądował i stwierdził że logo spoko i będzie pasowało do tego psd co mi autor mejknął :v Dzięki :D

śmieszku xD

Opublikowano

Super logo leci lajk ;p

Przyleciał i wylądował i stwierdził że logo spoko i będzie pasowało do tego psd co mi autor mejknął :v Dzięki :D 

Pasjonat
Opublikowano

Tak jak napisała Kinga, logo nie przykuwa uwagi, dodatkowo na niekorzyść działa czcionka która nie ma gładkich zakończeń, po nałożeniu czarnego obrysu a kolejnie rozmycie/smużenie w tle zostaje to jeszcze bardziej podkreślone, chyba sam/a widzisz że nie wygląda to najlepiej?

Powodzenia w dalszym rozwoju :yay:

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

@DarwoR

To zależy od gustów mi się na przykład płaskorzeźba podobała.

A co do poświaty masz racje, czcionka też taka ni w pizdę ni w oko.

Tak na marginesie, nie umiem bawić się cieniami i właśnie poświatami, ale wszystko przede mną choć aktualnie nie mam czasu więc bawię się czasami 4fun.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...