Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demo FH3

Gotenksx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma póki co demo FH3 na PC i nie wiadomo kiedy dokładnie wyjdzie, ale znalazłem takie info:

[...]

Twórcy nie podali żadnego konkretnego terminu wydania edycji demonstracyjnej na komputery. Twierdzą jednak, że ta nie jest w zasadzie potrzebna, bo wydajność gry można sprawdzić w inny sposób. Według autorów Forzy Horizon 3 właściciele pecetów powinni pobrać darmową Forzę Motorsport 6: Apex. Jak sami zaznaczają, nowa produkcja ma wiele cech wspólnych z grą dostępną już od jakiegoś czasu w sklepie Windows. Ta ostatnia jest zresztą chwalona za dobrą optymalizację, więc można mieć nadzieję, że z Horizon 3 będzie podobnie.

[...]

Więc jeśli chcesz sprawdzić jak będzie się grało (od strony technicznej - czy sprzęt da radę) to FH6 Apex jest dobrym wyjściem ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie wiem czy się opłaca pobierać APEXA bo tam nie ma kampanii. Zresztą chciałem pobrac 4 fun. Obie gry mi nie pójdą NA moim sprzęcie. Gtx 650 i3-3220 8 gb ramsu. Może na 20 fpsach na niskich bym pograł. chociaż nie wiadomo bo mam res 1440.900. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...