Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fałszywe gry z torrentów

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie mieliście czasem sytuację że pobraliście grę z neta i próbując wypakować ją wyskakiwało powiadomienie o haśle a hasło było na jakiejś stronce gdzie trzeba wysłać sms. I zawsze zastanawiało co tak naprawdę tam jest... 5000 razy skopiowane mario? Czy jednak prawdziwa gra

Opublikowano

Najgorsze jest ten moment, kiedy pobierasz grę która dużo waży i tutaj przy długim rozpakowywaniu prosi o hasło xD Ogólnie wtedy nie polecam podawać numerów przy takich stronach. Hasła pewnie nie dostaniesz, a jeszcze będziesz miał jakiś abonament co ci będzie brał co kilka dni 15złotych.

Opublikowano

Miałem raz taką sytuację, żałosne, szczególnie wtedy, gdy pobierasz 20gb, wypakujesz a ten cie prosi o hasło z jakiejś strony, na której trzeba wysłać sms'a. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Miałem raz taką sytuację, żałosne, szczególnie wtedy, gdy pobierasz 20gb, wypakujesz a ten cie prosi o hasło z jakiejś strony, na której trzeba wysłać sms'a. 

20 gb to pikuś.. a 60 gb gdy pobierasz na radiówce i wtedy w********a ci sms to co masz powiedzieć ? :D

Osobiście nigdy nie spotkałem się z takowymi smaczkami :D

Opublikowano

20 gb to pikuś.. a 60 gb gdy pobierasz na radiówce i wtedy w********a ci sms to co masz powiedzieć ? :D

Osobiście nigdy nie spotkałem się z takowymi smaczkami :D

60 gb to tez pikus.

NIgdy tak nie mialem zawsze patrze na ilosc ludzi pobierających gre czy ile udostępnia 

Opublikowano

Często miałem takie sytuacje, cholernie wkurzające, tyle straconego czasu. Ogólnie nie polecam podawać żadnych numerów itp. na takim czymś bo to jest w większości przypadków fałszywe.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Polecam odżałować i kupić oryginalną grę. Masz pewniaka, że nie ma w niej jakiegoś syfu i działa

Tyle ze nie ktorzy pobieraja gre zeby wiedziec czy wogole pojdzie. Np gta 5

Opublikowano

Polecam odżałować i kupić oryginalną grę. Masz pewniaka, że nie ma w niej jakiegoś syfu i działa

Jasne, rozumiem. W necie jest masa testów danych procesorów i kart graficznych w danych grach. Na PCLab, ewentualnie na YT. Moim zdaniem w taki sposób zaoszczędzasz prądu, czasu. 

9368_gold.png

Opublikowano

Jasne, rozumiem. W necie jest masa testów danych procesorów i kart graficznych w danych grach. Na PCLab, ewentualnie na YT. Moim zdaniem w taki sposób zaoszczędzasz prądu, czasu. 

Ta "masa testów" uj ci da, nawet jeżeli będzie w 100% ten sam sprzęt to będzie mała różnica fps

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...