Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobra gra

JednoOkiDzon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak GTA Online nadal się rozwija oraz sam singiel jest nawet ok na swój sposób. Ostatnimj czasy dość dawno nie grałem w online ale aktualnie w tym trybie jest wszystko od Simsów (kupujesz domek, możesz oglądać w nim TV, palić fajke, pić alkohol itp. taka zabawa w dom) po Trackmanie (wyścigi przy dość ciekawych trasach), to taki tytuł w którym jest wszystko. Minusem byli cheaterzy, którzy byli wszedzie a posiadali moc niczym Bóg, mogli wszystko aczkolwiek chyba coś z tym zrobili ponieważ ostatnio ktoś mi ukradł konto do GTA V oraz został zbanowany w ten sam dzień, w który zmienił mail mojego konta (praktycznie dostał instant ban :)) więc może coś z tym zrobili. Kolega podał Wiedźmina 3 no i tutaj kolego trzeba powiedzieć jedno jeżeli w to nie grałeś to koniecznie musisz to zrobić... to jedyna gra, w której misje poboczne są praktycznie tak samo ciekawe jak wątek główny i sam biegasz jak porąbany po tej mapie aby szukać misji. Trzeba dodać do tego wszystkiego dobre poczucie humoru twórców i niejednokrotnie podczas wykonywania misji może Ci się trafić komedia (np. gadająca płotka czyli koń Geralta). Podsumując ten tytuł to można powiedzieć, że aż dziw bierze że to Polacy są twórcą tego dzieła...

Btw. Od Gwinta to Ty się nie oderwiesz :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...