Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

X-ray advanced ulepszony x-ray wszystkie wersje, nowe funkcje!

flx_mine18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

X-RAY ADVANCED

Witam w moim pierwszym poście na tym forum.

Dzisiaj chciałbym wam przedstawić moje pierwsze dziecko w postaci moda do Minecrafta, a dokładniej x-raya w ulepszonej wersji Advanced. Zapraszam do pisania opinii.

_________________________________________________________________________________________________________________________

Spytacie się czym różni się on od innych modów tego typu. Otóż kod mojej wersji został poddany wielkiemu remontowi i został do niego dodany bardzo przydatny interfejs wewnątrz gry, który pozwoli wam w pełni wybrać co chcecie, a czego nie chcecie widzieć. Oprócz dodania kilku nowych funkcji, zoptymalizowałem ogólną strukturę moda co sprawia że wasz Minecraft działa płynniej. Dodatkowo x-ray omija zabezpieczenia wielu serwerów multiplayer!

_________________________________________________________________________________________________

***Po pierwszym uruchomieniu, instalator wygląda jak zwykły x-ray!Dopiero po uruchomieniu gry widać zmiany!***

=> Link do skanu: https://virusscan.jotti.org/pl-PL/filescanjob/076p61eww5 <=

_________________________________________________________________________________________________________________________

INSTALACJA

1.POBIERZ INSTALATOR

http://www106.zippyshare.com/v/KPLYTe30/file.html

2.Uruchom pobrany plik za pomocą - Java Platform SE Binary

(upewnij się że nie otwierasz poprzez archiwizator WinRar etc.)

3.Wybierz swoją wersję Minecrafta z listy oraz kliknij INSTALL

Azn2X.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...