Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stara Pandora

αddу

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jest może ktoś, kto grał na starej Pandorce? Z tego, co wiem - chcą odwzorować wszystko, łącznie z balansem, a więc PODOBNO na tej reaktywacji będą miały szanse w pvp i na wojnach tylko postacie pod hity - to prawda? Było tak?

Dodatkowo jeżeli ktoś by mógł mi odpowiedzieć na pytanie - Body/Mental/WP przy starej pandorze?

Dzięki!

Opublikowano

Na starej pandorze to sie grało daggerem a nie jakimś gownianym mentalem. Mylisz ziomek czasy :|

4521609.png

Opublikowano

Dagger robił mentala jak chciał, byl szybki i w dodatku unikal skili :)

Dagger vs Mental to tak, ale mi chodzi o skille bo z duchowego miał niezłe walnięcie, a ninja z chmury ;)

Opublikowano

W takim razie definitywnie najlepszy był dagg, co za tym idzie, klasa głównie pod hity, a mentala można usadowić na drugim miejscu? A jak smok w takim razie?

Opublikowano

Dołączam się do pytania kolegi wyżej.

Ja osobiście zastanawiam się nad archerem lub smokiem  tylko nie pamiętam jak to tam było :X

Opublikowano

Ja osobiście zastanawiam się nad archerem lub smokiem tylko nie pamiętam jak to tam było :X

Do twórcy tematu - bierz wp

A co do Pana up to już zależy, preferowałbym bardziej smoka no ale to już kwestia gustu :v

Opublikowano

Ja osobiście zastanawiam się nad archerem lub smokiem tylko nie pamiętam jak to tam było :X

Do twórcy tematu - bierz wp

A co do Pana up to już zależy, preferowałbym bardziej smoka no ale to już kwestia gustu :v

Dzieki wielkie za odpowiedź.

No ja mówię tutaj oczywiście o ekwipunku DPS

No i w sumie bardziej zależy mi na wojnach :D

Opublikowano

Styl gry własnie zależy też niestety od balansu, z tego, co ja się dowiedziałem, mental jest od tego, żeby pizgnąć duchowe, zabić 3 osoby z grupki i od razu po tym paść. 

Poważnie też myślę nad smokiem, chociaż podobno to był trochę papier, jak znalazły się ABS'y i roski, no i WP, o którym za wiele nie mogę powiedzieć, jeśli chodzi o Pandorę.

Opublikowano

Na Pandorze było tyle możliwości budowania każdej z postaci, że każdą można było poszaleć. Balans nie będzie idealnie odwzorowany - nie ma szans tego zrobić.

@Uu7Sg1S.pngBagietka Zajmij sie antarisem.

Mam ciekawsze zajęcia, niż zajmowanie się niedziałającym serwerem. v:

c:

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngaddy Kazda postac jest dobra, aczkolwiek jezeli trafisz skillami, przyklad: mental. Body, dagger, wp, mental -> bardziej pod pvp, reszta pod wojny+ body, mental, dagger, wp :)

Jezeli zrobisz eq, takie same na kazda klase, szanse beda wyrownane, chyba ze wejdzie trucie.

@Uu7Sg1S.pngBagietka Zajmij sie antarisem.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Co sądzicie o pandorze , czy warto wogóle tam grac , czy warto inwestować w coś co już padło ?

Nie zagrasz to się nie przekonasz, jak lubisz takie serwery to graj
Opublikowano

Pandora stare czasy mi się przypominają jak robiło się postać i expiło się do 30 sztabki do depo i kilka razu tak aż wreszcie się uzbierało na pierwszą stalke :) a postać to heler był najlepszy :)

Opublikowano

To nie bedzie to samo, tylko i wylacznie $$, serwer ma przypominac Pandore, a bedzie stal na src ? xD xD xD

@Uu7Sg1S.pngBagietka Nawet jak dzialal, to i tak mialas wyj*bane, kazdy o tym wie, jakie Ty mozesz miec zajecie ? Ok, domyslilem sie (pozdro dla kumatych xD)

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...