Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Community Paladins - Blog/FP/Coś innego

srakalak123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Piszę tutaj z zapytaniem do Community Paladins. Czy odwiedzalibyście na przykład Blog, FP, czy może forum. :yay:

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Jestem ciekawy kiedy pojawi się tu dział bo pewnie będę się udzielał i starał się robić jakieś poradniki co do samego pomysłu wątpię aby było to na razie potrzebne jeżeli tu wszystko będzie 

Opublikowano

Dziękuję wam za wypowiedzi. Może co do forum pomysł słaby, ale na przykład jakiś blog/FP gdzie opisywałbym swoje bulidy, taktyki, info o aktualizacjach, problemach/pracach technicznych i ogólne spostrzeżenia.

Odwiedzalibyście takowy blog/FP?

Zapraszam wszystkich do wyrażenia swojego zdania.

@1373230489-U611928.pngAerin

@1373230489-U611928.pngOverSUCK

Opublikowano

Wstępna wersja bloga. Stworzonego na darmowym portalu hostingowym. (O dziwo nie ma reklam) [Odpukać]
https://imgur.com/a/kel6U

Myślałem, aby połączyć to z FP, na którym pisałbym np. Połowę tekstu, a reszta byłaby do doczytania już na blogu. Co o tym myślicie?

Opublikowano

Forum nie potrzebne - jest MPC na którym właśnie teraz jesteśmy :).

Blog - Z poradnikami by się przydał chyba, że będzie specjalna strefa na MPC do tworzenia poradników. Chociaż blogi to nie tylko poradniki ;d, w sumie blog z wiadomościami co dodano do gry przydał by się.

...

Opublikowano

Nie bardzo jest sens tworzyć cokolwiek, skoro inni, z większym doświadczeniem się za to biorą :) Paladins Polska - na Facebooku (Community) oraz powstaje również forum, także ;) Więcej info zapraszam PW.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...