Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zakupionymi pakietami

pglod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupilem sobie pakiety na allegro dokladnie tydzien temu, a dzis taki mail.

* * * FIRST AND FINAL WARNING * * *

This is an automated notice from Blizzard Entertainment.

Google Play® funds have been withdrawn from Blizzard Entertainment for one or more Hearthstone purchases delivered to this Battle.net account. This typically happens when a player requests a refund through the Google Play store shortly after purchase. Blizzard has no means to cancel the Hearthstone product associated with these transactions, and no way to collect repayment.

Any further Google Play payment refunds will result in permanent closure of this Hearthstone account, in accordance with our End User License Agreement (http://www.blizzard.com/company/legal/eula.html). Keep this in mind when purchasing Hearthstone products from Google Play in the future.

Regards,
Blizzard Entertainment

Jakis kretacz mi sie tu trafil co mnie zbanowac chce?????

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Trafiłeś zwyczajnie na oszusta który zażyczył sobie zwrotu transakcji od Blizzarda. Zapewne otrzymałeś kod, dzięki któremu oszust zdołał skontaktować się do supportu i zadziałało. Nigdy nie uważałem i nie będę uważać że allegro to dobry sposób na transakcje do dodatków DO GIER, nie daj się ponownie nabrać na tanie pakiety. (bo zapewne była korzystna cena :D )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...