Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nox, nie mogę odpalić pokemonów w żaden sposób.

CevaBikaGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Pisze to bo powoli zaczynam się już denerwować.

Rozwaliłem sobie telefon i chcę pograć w pokemony na noxie.

Jednak gdy zainstaluję noxa, i próbuję odpalić starszą wersję gry pisze, że muszę

zaktualizować grę.

Gdy pobieram najnowszą wersję przy logowaniu mam komunikat Unable to Authenticate. Please try again.

Uprzedzam pytania ten sam komunikat wyskakuje zarówno na ptc jak i na google.

Ktoś ma jakieś rozwiązanie?

Opublikowano

Dzieje się tak, ponieważ z dniem wczorajszym Niantic zablokował możliwość grania na emulatorach wymuszając na aplikacjach upgrade gry do najnowszej wersji. 

Zarówno Bluestack jak i NOX ma ten sam problem. Na facebooku NOX'a możemy wyczytać, że od trzech dni inżynierowie pracują aby usunąć ten problem i w jakiś sposób obejść ich zabezpieczenia. 

Pozostaje Ci tylko czekać. 

Opublikowano

Też posiadam Nox'a i rozwiązałem problem, pobierz starszą wersje pokemonów i będzie po sprawie ;)

Opublikowano

Też posiadam Nox'a i rozwiązałem problem, pobierz starszą wersje pokemonów i będzie po sprawie ;)

Nie wiem jak działa nox ale już nie można grać na starszych wersjach bo wymuszany jest update do 0.39 

Wyszukaj aplikacje Pokemon GO starszą wersje u wujka google bo w noxie można instalować tak gry btw :)

Opublikowano

Ciężko zrozumieć że nawet starsza wersja gry nie zadziała bo serwer ją teraz sprawdza i wymusza uaktualnienie.

Nie działa Nox i każdy emulator który ma wersję androida niższą niż 4.4.4. Jeśli ktoś ma emulator z  wyższą wersją powinien działać. 

Nie ma czegoś takiego jak blokada emulatorów tylko jest blokada wersji androida, blokada roota i zbyt niskiej wersji gry. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...