Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę pytań dot. NecroBota

adi92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem dzisiaj Necro Bota najnowszego i wszystko niby działa, ustawiłem żeby chodził po nowym jorku. Ma ustawione limity po 1k i po 2k, szybkość max 10 km i coś tam jeszcze. To wszystko działa ale mam parę pytań.

Ma ktoś może jakiś fajny config, żeby bana nie dostać za szybko?

Wgl jak zrobić jakby mi się udało na bocie już fajne konto sobie zrobić to grać nim w Polsce czasami? tak żeby bana nie dostać?

Jak grać żeby unikać wszelkiego rodzaju banów?

Jak ustawić żeby pokemony ze słabym IV i CP wysyłał i żeby tylko te najlepsze zostawały i np. żeby same potiony i pokebale wyrzucał a zostawiał super/hyper potiony, revivy i great/ultra balle etc?

Żeby ewentualnie ewoluował te z najlepszymi IV i CP?

A co z jajkami? Chce żeby aktywował każde jajko tym nieskończonym inkubatorem i je wychodził, czy wgl tak się da?

Jestem wgl świeży i nigdy do czynienia nie miałem z żadnym botem, po prostu odpaliłem pierwszą konfiguracje i wstukałem swoje passy i lokalizacje do new york i niby działa.. ale zobaczymy jak długo...

Jakieś porady?

Opublikowano

Jak nie masz IP z nowego Jorku tylko Polskie to bana dostaniesz,

teraz podbno lepiej nie używać botów na api z wersji 35 bo tak wyłapują boterów.

Jak chcesz zmniejszyć szanse to chodzenie ustaw na 4.2km i skoki żeby raz chodził 3.8 4.4km żeby nie chodził tą samą prędkością cały czas.  Przerwa między animacją. IP ustawione co do lokalizacji w której expisz.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...