Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się kupować bocone konta?

adi92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie myślę...

Bo mam Huawei P8 (zwykły) nic w nim nie grzebałem jest jak nowy i gram sobie w Pokemon GO.

Mam konto, na które loguję się przez google i mam już 20 lvl.. pokemony nie za dobre bo mieszkam w małym mieście.

Czasami wyjeżdżałem ze znajomymi do Wrocka, Gorzowa Wlkp itp by połapać nie co lepsze.

No i niby nie gra się tak źle... ale do rzeczy.

Na allegro zauważyłem aukcje z kontami Pokemon GO (PTC). Niby dają gwarancję kilku dni (3-6) że jak wpadnie Ban to niby dadzą drugie konto..

Fajne tam mają poksy bo Dragonity, Snorlaxy, Charizardy po 2,500 CP.

Interesuję mnie zakup takiego konta, ALE... Czy warto to kupić za te 7-30 zł? Słyszałem, że często takie konta dostają bany.

Gdybym już miał takie konto to jest możliwość, że mogę dostać bana na głównym CZYSTYM koncie?

Jaka jest % wykrywalność tych boterskich kont? Czy to dostaję się bana po updacie? Czy nie można się na takie konto od razu po zakupie przez X dni logować czy co?

Chciałem kupić takie konto by zobaczyć jak się gra, mając tak dobre pokemony itp... nic więcej..

Nic nie grzebałem w "roocie" nawet nie wiem co to jest, a chyba do tego trzeba go mieć? Tzn do bota..? Więc szkoda mi telefonu..

Jest sens? Ktoś coś wie na ten temat?

Opublikowano

Wciskanie kitu w większości przypadków, nawet podstawowych obliczeń nie potrafią wykonać. większość z tego co podają to statystyka CP dla postaci co najmniej 30-35 lvl w grze a takie konto nikt prawie za free nie podaruje.

Bana spokojnie można dostać nawet po okresie 2-3 tygodni jeśli wcześniej na koncie był używany bot i za szybko lewelował. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

No też coś takiego własnie czułem.

Heh.. trzeba widocznie grać uczciwe jak ja teraz i powoli sobie łapać te słabe pokemony i co jakiś czas gdzieś się przejechać :P

Opublikowano

Szkoda, że tak pewnie jest.

No to nic zostaje zwiedzanie dużych miast..

Jeżeli ktoś coś jeszcze wie na ten temat to proszę pisać.

Opublikowano

Nie opłaca się, za 7 złotych możesz tyle rzeczy sobie kupić... Kebab jakiś tańszy, albo kilka bronksów... Tak to byś nakarmił jakiegoś gn%ja i byś sie za dużo nie pobawił tym kontem, lepiej grać uczciwie albo samemu sobie bocić.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Nie opłaca się kupywać bo nie wiesz na jakich parametrach konto było bocone i dostanie bana jak nie po 6 dniach to choćby po paru tygodniach.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Ja bym mógł Ci odsprzedać swoje główne konto bocone kilka tygodni i/lub miesięcy na TurningBotcie od kilku tygodni w sumie do 32 levela z Pokemonami ponad 1.8k CP większość z topki, do tego jakbym miał legendarki to już w ogóle #hype :v Ale fakt, nie opłaca się, lepiej pograć spokojnie i mieć czill z gierki ;)

ezgif-com-effects.gif

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...