Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] DropProtection - ochrona dropu z mobów

Viscore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DropProtection

Opis: Plugin ma na celu ochronę dropu z potworów. Działa na zasadzie - kto zada więcej damage danemu mobowi (nawet jeżeli drugi gracz go dobije), otrzymuje jego drop od razu do EQ. Działa z większością pluginów np. MythicMobs

Link: http://www.mediafire.com/file/69fdgb9locbdihy/DropProtection.jar

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/0f032f1eda6a9ad9266820e9596cfe55da429434b3f8e67588a97d9e6b01667f/analysis/1474920746/

Mam nadzieję, że komuś się przyda

Plugin nie działa w przypadku zabicia gracza, służy TYLKO do ochrony dropu z mobów.

Plugin nie będzie rozwijany lub aktualizowany na nowsze wersje, używałem go tylko w celach własnych.

Pomogłem ? ;) Daj like !

Opublikowano

fajny pomysł na plugin nie widziałem takiego jeszcze, a co do kodu to czy nie było by bardziej wydajny obiekt w liście lub w hashmapie?

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Plugin taki se, za fajny jakiś nie jest ani rozbudowany. prosty ale fajny :)

Ten twój post taki nie zrozumiały "TAKI SE ZA FAJNY JAKIS NIE JEST, ale prosty i fajny"

-->>> CO DO PLUGINU:

Nie widziałem jeszcze takiego, pomysł ciekawy.

Opublikowano

Ponieważ ConsoleCommandSender odwołuje się bezpośrednio do konsoli, działają także kolory. A w przypadku System.out.println(""); jest to wg mnie po prostu wypluwanie danych, już raz ktoś mi zwrócił uwagę, że powinienem używać właśnie ConsoleCommandSender

Pomogłem ? ;) Daj like !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...