Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny są już dostępne!

Sharperino_MPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informuje tak jakby ktoś nie wiedział

Seria skinów Championship (w tym Riven) jak i TPA/SKT/Fnatic/SSW jest juz dostepna w sklepach.

W dodatku wyszly tez nowe skrzynki Championship!

8kHod.png

Opublikowano

Kupiłem 5 skrzynek championship... nie polecam.... 4x champion shard + 1x ward wtf??

ja kupilem 10 :D tristana strazak poleciala mi + 3 skiny +- 975rp  ikony totem i reszta postacie ;/

u1lc.png
Opublikowano

Championship Riven insta buy, juz testowana. Bardziej mi sie podobala stara wersja, ale tą tez nie pogardze. Teraz tylko czekam na 3200 rp z turniejow i dokupuje Challenger Nidalee, ikonke TSM i 11 skrzynek zeby ulepszyc ją na tier 3 :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Kupiłem 5 skrzynek championship... nie polecam.... 4x champion shard + 1x ward wtf??

Z tego co wyczytałem, bonusy w skrzynkach mają się zmieniac wraz ze zdobytym penta killem, ukradzionym baronem/dragonem podczas mistrzostw, więc na razie nie opłaca się ich kupować. Osobiście spróbowałem dostałem profesor ryze i arcade riven więc nie jest tak źle.

Opublikowano

Z tego co wyczytałem, bonusy w skrzynkach mają się zmieniac wraz ze zdobytym penta killem, ukradzionym baronem/dragonem podczas mistrzostw, więc na razie nie opłaca się ich kupować. Osobiście spróbowałem dostałem profesor ryze i arcade riven więc nie jest tak źle.

Ma się rozumieć że skiny będą wypadać lepsze niż ze zwykłych skrzynek? Miesiąc temu miałem okazję otworzyć 11 i wszystkie skiny były poniżej 975 rp :x

Opublikowano

A gdzie to wyczytałeś? Mogę prosić linka?

4521609.png

Opublikowano

ja kupilem 10 :D tristana strazak poleciala mi + 3 skiny +- 975rp  ikony totem i reszta postacie ;/

ja kupilem tez 10 i wylosowalem wczoraj veigara tego bosa z 1 skrzynki i z 8 polecial jeszcze baron corki a tak to same smieci xD

Pomoglem?

Nie ma za co :P

Szukam serva do cabala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...