Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobicie- co mogą mi zrobić?

Gość Lonesome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kurde chłopaki przypix mam i muszę was poprosić o porade bo sie znacie. Właśnie siedze na komisariacie za pobicie i nie wiem co mi grozi a sytuacja wyglądała tak: 

Dziś rano w gimnazjum idąc na przyrodę zauważyłem jak jakiś gościu siedzi na ławce i je jogurt a ja jako szkolny wesołek podbijam do typa i mówie elo ziomek co tam wcinasz i w tym momencie zauważyłem etykiete. Jakże mógłbym nie rozpoznać etykiety tego produktu, toż to serek Homogenizowany z biedry. 

Gdy zobaczyłem ten produkt gościu dostał liścia z lewej ręki i mu mówie 

-czy ty normalny jesteś ? 

a gościu mi odpowiada o co ci chodzi anon przecież ten serek jest zdrowy 

Więc krzycze z pianą na ustach że homoseksualizm nie jest zdrowy 

I dostał znów liścia na pysk tyle że tym razem z prawej ręki bo wiadomo lewa ręka sprawia ból a prawa zabija więc gościu zleciał z ławki na glebe a jego serek rozlał się po podłodze. W tym momencie zaczynam go butować i dre się na niego zaczynając od podstawowego zwrotu 

-ty (obrotowa częścio od roweru) 

Gdy tylko padło słowo (obrotowa część od roweru) już widzę jak z oddali biegną Seba i Brajan w koszulkach polski walczącej z godłem na piersi 

Po pięciu sekundach butujemy gnoja już w trzech a że ojciec Seby chodzi na legie od dwudziestu lat więc seba wie jak kopać by sprawiać ból bo go uczył więc po dwudziestu sekundach typo już był cały we krwi i we własnym moczu 

Nagle słysze z oddali 

-e co sie tam odjaniepawla! co to za szarpanina ! 

Wtedy już wiedzieliśmy że będzie przypix więc zaczynamy uciekać. Niestety ja wdepnąłem w ten cholerny rozlany serek homogenizowany przez co się wywróciłem a w między czasie seba i brajan zdążyli zwiać. Jako że jestem wyznawcą motta najpierw masa potem masa nie zdążyłem wstać zanim facetka przybiegła. I ona do mnie 

-Anon gnoju gadaj co tu się stało 

A ten złamas mówi że został pobity 

Facetka sie pyta czy tylko ja byłem sprawcą a że ten gejos mimo wszystko wyznaje zasade oczy widzo uszy słyszo usta milczo więc nie wsypał ich bo wiedział że od bycia obrotową częścią od roweru gorsze jest już tylko bycie konfidentem. 

Niestety groźby że wiem gdzie facetka mieszka nie przyniosły skutku i zadzwoniła po bagiety więc znalazłem się tu gdzie jestem... Na komisariacie 

Opublikowano

jak masz mniej niz 15 lat

to kurator.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Ja bym kurwa po 5 min bana na miesiąc dostał za taki temat.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...