Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizacja z win.8.1 do win.10

arek500840

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż zdecydowałem się uaktualnić mój system na laptopie do Windows 10. Pobrałem z ich strony ten instalator, Windows 10 się pobral, sprawdził co tam miał, wszystko przebiegło jak należy. Prócz ostatniej chuba rzeczy. Jak się ponownie uruchomił to mam czarny ekran z małym krecacym się kółkiem u dołu ekranu. I tak już od 2 godzin. Oczywiście Windows poprzedni oryginalny. Laptop to msi ge70 2pe apache pro więc jest maszyna jak na laptopa. Zawsze szybki, ładnie śmiga. A teraz nie wiem co jest :( kręci się i kręci to kółko

Opublikowano

Nie widzę opcji edycji na telefonie więc piszę 2 posta.

Po ponownym uruchomieniu pokazał się biały napis msi na czarnym tle, potem dużo logo Windowsa, takie niebieskie. No o teraz czarno i te kółko lata

Opublikowano

Masz problem bo nie ma już uaktualnienia poza kupnem albo uaktualnianiem jako niepełnosprawny. Info na stronie Microsoftu 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nic, nigdy nie traci sie danych w czasie instalacji, nie ma nawet takiej możliwości. 

Zainstaluj system co masz. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Mam na płycie 8.1, włożyłem ja i mam zainstalować system na nowo? Bo jest opcja uaktualnienie. Oraz niestandardowa czyli zainstalowanie z utratą danych. Jak wybiorę 1 opcje to widzę, że tam jest napisane :że nie usunie plików i takie tam. Ale potem jest takie coś"komputer został uruchomiony z nośnika instalacyjnego systemu Windows.usun nośnik i ponownie uruchom komputer, aby system Windows mógł zostać uruchomiony normalnie. Następnie włóż nośnik instalacyjny i ponownie uruchom aktualizacje. Do wykonania aktualizacji nie wybieraj opcji niestandardowa, spowoduje ona zainstalowanie nowej kopii systemu Windows oraz usunięcie.." czyli co mam robić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...