Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze czolgi

Frosse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma najlepszych i najsłabszych czołgów, zależy kto czym umie grać i jak czołg odpowiada jego stylowi gry.

Jeden potrafi i lubi grac wolnymi czołgami z pancerzem a drugi woli papiery z moblinością - kwestia gustu i odnalezienia się w grze.

Dla początkujących dobra jest linia do IS7, dosyć twarde czołgi, z wmiare fajnymi działkami.

Na 8 tierze jest dosyć łatwy do gry i uniwersalny is3 na którym można się fajnie poduczyć gry.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja osobiście zaczynałem linią is-7 na kv-1 już jest trochę zabawy,czołg najlepszy na 5 tier.t29 mam ale nie przypadł mi do gustu,pancerz ma dobry natomiast lepiej gra mi się już tigerem I.

Opublikowano

II - M2 LIGHT (magazynek z pancerzem, który  odbija )

III- SU-85B

IV- T28 

V-  T67/O-I EXP/KV-1S/T1 HEAVY (Tutaj tego jest wiele)

VI- Kv-85/cromwell 

VII- T29

VIII- IS-3 (Nie ma równego)

IX - T30 / WT / 

X- Tutaj nie mam dużego doświadczenia ;) 

To jest moja lista w której wyłączyłem oczywiście czołgi premium. To czy te czołgi będę dobre to zależy wszystko od tego jak grasz ;d 

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Według mnie nie ma tutaj najlepszych ani najgorszych, wszystko zależy od tego kto gra tym czołgiem, czy stosuje sidescraping itp, zresztą pojazdy są tak zbalansowane aby nie było takich wypadków, że np IS-3 nie moze przebić tygrysa II. Ogólnie polecam niemieckie drzewko mianowicie niszczyciele jak i czołgi ciężkie (droga do E-100).

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma czegos jak nalepszy czolg bo wtedy kazdy gralby tym jednym to zalezy od indywidualnych umiejetnosci sam musisz spawdzic ktory bedzie dla Ciebie najlepszy

Opublikowano

Początkującemu polecam rosyjskie linie, dokładnie to ciężkie do IS7 i średnie, gdzie masz t34 i t 34 85, dobre medy, na których nauczysz się grać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...