Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej Duelyst - czy jesteście zainteresowani?

Kadai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie chciałbym wszystkich przywitać default_smile.png
Razem z Counterplay Games chcę przygotować dla was turniej, ale najpierw chciałbym sprawdzić ile osób byłoby nim zainteresowane.
Ogólnie myślę nad turniejem best of 3(finał best of 5) + duble elimination. Czyli gramy do 2 porażek i po drugiej przegranej odpadamy z turnieju. Dodatkowo wybieramy 3 generałów, każdy z innej frakcji którymi będziemy grali w trakcie. Odnośnie formatu możecie pisać śmiało swoje sugestie, na pewno razem coś wymyślimy.

Oczywiście będą nagrody w postaci spirit orbów w grze, które będą wyglądały mniej więcej tak:

• 1 miejsce 6 spirit orbów
  • 2 miejsce 5 spirit orbów
  • 3 i 4 miejsce też będzie nagradzane spirit orbami, ale niestety nie pamiętam dokładnej ilości jaką proponowała osoba z ekipy Counterplay Games.

Dodatkowo będą losowane w trakcie turnieju osoby, które dostaną spirit orby za udział.

Jeśli było by spore zainteresowanie myślę nad cyklicznym powtarzaniem tego turnieju (na przykład co piątek). Wtedy moglibyśmy stworzyć ligę i nagradzać graczy turnieju punktami na podstawie zajętego przez nich miejsca. Najlepszy gracz miesiąca zostawałby dodatkowo nagradzany.

Dajcie znać w komentarzach jeśli jesteście czymś takim zainteresowani default_smile.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...