Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wejście DVI-I w karcie graficznej nie działa.

unsteel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Od miesięcy borykam się z pewnym problemem. Latam po internecie już długi czas lecz nadal nie mogę znaleźć rozwiązania. Przejdę do meritum.

Otóż przed usterką używałem dwóch monitorów. Oba podpięte pod kartę graficzną. Jeden na wejście HDMI(ten na który aktualnie się patrzę) oraz drugi podpięty do wejścia DVI-I. Po pewnym czasie mój drugi monitor własnie ze wspomnianym DVI-I przestał odbierać. Aktualnie, gdy mam go podpiętego wyświetla się komunikat "Cable Not Connected". Od razu odpowiem na pytania : Tak, sprawdzałem inne monitory oraz inne kable, więc wina leży raczej w karcie/wejściu czy też samego komputera. Moja karta graficzna to MSI GTX 960 4GB. Wcześniej wejście DVI-I śmigało bez zarzutu, mogłem spokojnie pracować na dwóch monitorach. Teraz, bez drugiego czuje się jak bez ręki. Proszę o wszelką pomoc! Odpowiem na każde pytanie więc na początek nie będę podawał wszystkich parametrów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...