Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mam overwatcha

haZe88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przychodzę z problemem, iż nie mam overwatcha w csgo.

Mam range Gold 3, ponad 1000 godzin w csgo i 151 meczy wygranych. To 150 meczy dobiłem wczoraj o 20, a do teraz nie mam overwatcha.. Prosze o szybka pomoc

Opublikowano

@up k***a pierdolisz

Dostanie overwatcha jest losowo po wygranych meczach np ja dostalem za 150iles

Zachowaj kulturę błaźnie większość moich znajomych dostała overwatch'a jak mieli 160 wygranych meczy.

2484291432.png

Opublikowano

Zachowaj kulturę błaźnie większość moich znajomych dostała overwatch'a jak mieli 160 wygranych meczy.

Dostanie overwatcha jest losowo po wygranych meczach np ja dostalem za 150iles

Po c**j wprowadzasz ludzi w błąd? Kogo obchodzą twoi znajomi? 90% społeczności dostało po 150 meczach i minimum Gold1, w tym ja. Od razu bez czekania.

Może nie spełniasz jakiegoś innego wymogu i tyle. Albo reportujesz co 2 osobę za cheaty i Overwatch cię nie chce.

Opublikowano

Zalezy to tez od reportow jak dostales duzo reportow to ocerwatcha dostaniesz pozniej

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka

Głupi jak but jesteś, nie mogę tego nazwać inaczej, no przepraszam, ale sił na takich jak ty nie mam. Nie znasz się, a się wypowiadasz. No cholera.. Reporty nie mają tu nic wspólnego z tym..

Ja jak pierwszy raz dostawałem OW to dostałem go po 1 tygodniu.

Opublikowano

Ja dostałem dostęp po jakimś tygodniu od 150 gier, więc już te 160 było ugranych ;p Myślę, że jeszczcze trochę pograj i dostaniesz :)

A pytanko: Za słabe sprawdzanie Overwatcha można stracić dostęp do niego? :D Albo za zgłaszanie czystych ludzi? xD A może jeszcze większa kara za to jest?

Opublikowano

Ja dostałem dostęp po jakimś tygodniu od 150 gier, więc już te 160 było ugranych ;p Myślę, że jeszczcze trochę pograj i dostaniesz :)

A pytanko: Za słabe sprawdzanie Overwatcha można stracić dostęp do niego? :D Albo za zgłaszanie czystych ludzi? xD A może jeszcze większa kara za to jest?

Nic za to nie ma.

Opublikowano

Witam. Przychodzę z problemem, iż nie mam overwatcha w csgo.

Mam range Gold 3, ponad 1000 godzin w csgo i 151 meczy wygranych. To 150 meczy dobiłem wczoraj o 20, a do teraz nie mam overwatcha.. Prosze o szybka pomoc

godziny liczą się przegrane w grze a nie te że w poczekalni się siedzi,wpisz sobie w csgo stats com swój nic i ci pokaże ile masz godzin w grze a nie poczekalni,podobno od 300 przegranych jest

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Ja dostalem ow jak mialem dmg i 153 (dokladnie tyle) wiec musisz zagrac z 5 meczykow i bedzie ok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...