Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój problem polega na tym, że nie mogę tradować , dokladnie mam opóżnienie na 15 dni. Szukałem tego problemu i było powiedziane żeby użyć steam mobile authenitacator, więc tak też zrobiłem, otrzymałem mail potwierdzając, że to zostało dodane do mojego konta, logować też się logowałem za pomocą kodu, a opóźnienie nadal jest.

Drugi problem to to że nie mogę obstawiać meczy na longue, zaznaczam drużynę i nic sie nie dzieje, nie pojawia się mój ekwipunek ani przycisk place bet, tylko awatar drużyny się podświetla na pomaranczowo.

Jak coś to grałem w cs go z pół roku temu a potem zrobiłem przerwę,

z góry dziękuję za odpowiedzi

Opublikowano

Obstawianie meczy na Lounge zostało wyłączone prawdopodobnie na zawsze. Co do tokena to musisz odczekać 7 dni od założenia.

@1373230489-U611928.pngEmpiUfo

Coś tak przeczuwałem, że na Lounge dodadzą opcję obstawiania coinsami, ale nie sądziłem, że nastąpi to tak szybko :D

Opublikowano

Obstawianie meczy na Lounge zostało wyłączone prawdopodobnie na zawsze. Co do tokena to musisz odczekać 7 dni od założenia.

No to tyle z Twojego na zawsze betowanie na lounge już działa ;)

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...