Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crash CS:GO od zaktualizowania win 10

mosiek500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym poprosić o pomoc, ponieważ od pewnego czasu(od zaaktualizowania win 10) na moim laptopie  CS zaczął się crashować, niestety nie znam powodu, dlatego tutaj trafiłem. Robi się o tak jak na filmiku: 

https://www.youtube.com/watch?v=o-wJ4-eAAWw

Nie jestem pewien czy robi się tak tylko przy CS'ie, ponieważ nie testowałem, lecz grając w gry mniej wymagające wszystko chodzi dobrze. 
Nie jest to kwestia wirusów, ponieważ formatowałem komputer do stanu fabrycznego i nic nie pomogło, dalej się ścina. Przed aktualizacją Windowsa było wszystko dobrze, laptop świetnie chodził i nie miałem żadnego problemu. Jeszcze dopiszę że laptop ma jakieś 9 miesięcy. Fabryczny system tego laptopa to windows 8 lecz kiedy formatowałem to komputer sam zainstalował aktualizacje i dalej był windows 10, nie potafie tego obejść. 

Laptop Asus R556L

Procesor: Intel Core i5-5200U CPU 2.20 GHz 
RAM: 4GB 
System: Win 10 64 bitowy
Karta Graficzna: NVIDIA GeForce 920M

PROSZĘ O POMOC, JEŻELI NAPISAŁEM W ZŁYM DZIALE PROSZĘ O PRZENIESIENIE TEGO TEMATU DO ODPOWIEDNIEGO. 

Opublikowano

Zapomniałem wspomnieć, że laptop nigdy się nie grzeje i zawsze jest chłodny. Przeglądam ten link który mi podesłałeś i próbuję wykonać te czynności. Mam nadzieję, że zadziała i dziękuje za chęć pomocy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...