Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mobilny internet bez limitu

Bezimienny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma może ktoś z was jakiś mobilny internet? Mieszkam w dużym mieście (Wrocław) i okazuje się, że w wynajmowanym mieszkaniu mój internet to niesamowity rak więc szukam alternatywy.

Jeżeli ktoś z was ma taki internet najlepiej bez limitu niech napisze mi jak to jest z takimi internetami oraz jak może nich napisze ile płaci

Opublikowano

Tmobile (mam ofertę 50GB, ale pytałem i ich bez limitu faktycznie taki jest (kosztuje 70zł)). Powiem ci, że mieszkam na zadupiu i chodzi z*********e więc co dopiero o Wrocku mówić.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Play 45 zł usługa a karta do internetu z kiosku i zwalnia dopiero po 100gb.

Nie zwalnia :D  (mogą zlimitować jeżeli używasz w luj transferu).

* kilka razy przekroczyłem limit 120 gb i na chwile obecną nie zostało mi zlimitowane

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Zastosowanie dla developerów

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

https://console.cloud.google.com/cloudshell

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Opublikowano

A wiecie może czy w orange coś takiego mają?

W Orange zwalnia po przekroczeniu transferu, jak wszędzie. T-mobile chyba jako jedyne ma prawdziwą opcję bez limitu.

Tylko u mnie t-mobile nie ma zasięgu, a Orange już tak.

343731479829004887779.png

Opublikowano

jaki jest upload na takim neciku mobilnym?

W zależności od jakości nadajnika, częstotliwości fal i odległości nadajnika. Możesz mieć i 50mb download / 10 mb upload, albo 5mb download i 0.5/ upload.

Musiałbyś sprawdzić.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Mam takie cudo z Play.

Na ich sprzęcie bez żadnych anten itp wyciągam 40-50 mb (najwolniejsze odczyty jakie miałem to 20 mb).
Niestety zdarzyło mi się zjeść 2 razy transfer i ograniczenie prędkości było na tyle bolesne że ciężko było płynnie używać facebooka.

Plus jest natomiast taki, że jadąc gdzieś np. w delegację nie muszę męczyć się z hotelowymi internetami (w Twoim przypadku będzie to pewnie uczelnia).

Umowę podpisałem na 2 lata i tylko na taki okres mogłem ją zawrzeć. Jeżeli jesteś studentem i planujesz zmienić mieszkanie np za pół roku to nie będziesz musiał wozić się z wypowiedzeniami. 

Koszt?
Wszystko razem to dokładnie 89,99 miesięcznie. Urządzenia (router + modem) i kartę dostałem od ręki.
Niedługo minie rok i jak na razie nie mam zastrzeżeń.

Pozdrawiam, F

f.png

Opublikowano

Mam takie cudo z Play.

Na ich sprzęcie bez żadnych anten itp wyciągam 40-50 mb (najwolniejsze odczyty jakie miałem to 20 mb).

Niestety zdarzyło mi się zjeść 2 razy transfer i ograniczenie prędkości było na tyle bolesne że ciężko było płynnie używać facebooka.

Plus jest natomiast taki, że jadąc gdzieś np. w delegację nie muszę męczyć się z hotelowymi internetami (w Twoim przypadku będzie to pewnie uczelnia).

Umowę podpisałem na 2 lata i tylko na taki okres mogłem ją zawrzeć. Jeżeli jesteś studentem i planujesz zmienić mieszkanie np za pół roku to nie będziesz musiał wozić się z wypowiedzeniami.

Koszt?

Wszystko razem to dokładnie 89,99 miesięcznie. Urządzenia (router + modem) i kartę dostałem od ręki.

Pozdrawiam, F

Taniej wyjdzie z tą kartą i pakietem za 45. Autor tematu raczej ma telefon co obsluguje lte albo te hspda czy jak tam mu. No i bez umowy zadnej niepotrzebnej
Opublikowano

Mam takie cudo z Play.

Koszt?

Pozdrawiam, F

Taniej wyjdzie z tą kartą i pakietem za 45. Autor tematu raczej ma telefon co obsluguje lte albo te hspda czy jak tam mu. No i bez umowy zadnej niepotrzebnej

W 100% się z Tobą zgadzam.

Abonament gwarantuje jedynie niezmienność umowy.

Modem można dokupić samemu (80-100 zł).

Pozdrawiam

f.png

Opublikowano

Ja mam na kartę z Play nielimitowany, mam już około przebite 130gb i lata jak szalony, w każdym miejscu.

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...