Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ta strona sprzedaje oryginalne produkty?

UglyPanda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak oceniacie czy ta strona http://www.polotienda.es/

sprzedaje oryginalne produkty? bo koszule są na nasze za 60 euro co wychodzi bardzo tanio możecie mi znaleźć jakieś opinie na ten temat, bo nie znam hiszpańskiego ewentualnie jeszcze ile kosztuje przesyłka do polski

http://allegro.pl/koszula-ralph-lauren-sport-poplin-xl-i6515411498.html to jest raczej wałek nie?

Opublikowano

Dodam też, że dzwoniłem tam do nich i Pani powiedziała, że to oryginalna więc chyba nie leci w c***a jak myślicie? cena w sumie normalna jakbym kupował w hiszpanii to bym tyle samo zapłacił, a oni chyba kradną to albo k***a polują na to po sklepach

Opublikowano

Dodam też, że dzwoniłem tam do nich i Pani powiedziała, że to oryginalna więc chyba nie leci w c***a jak myślicie? cena w sumie normalna jakbym kupował w hiszpanii to bym tyle samo zapłacił, a oni chyba kradną to albo k***a polują na to po sklepach

a wyobraź sobie jak mówi że nie oryginalne i tak na prawdę to w c***a was robią

logiczne nie?

Opublikowano

logiczne nie?

Czyli uważasz, że sprzedaje oryginalne?

Opublikowano

logiczne nie?

Czyli uważasz, że sprzedaje oryginalne?

nie wiem, ta wypowiedź tylko zwróciła moją uwagę

niby 100% pozytywa na allegro ale przy zaledwie 280 transakcjach

nie znam się to nie będę w błąd wprowadzał

Opublikowano

No napisali, że oryginalne jak dzwoniłem to samo powiedzieli. Zawsze mogę zwrócić poza tym zamówiłem i jutro już będzie to ogarnę z netem, bo dużo jest poradników co do tego, ale po prostu pewnie te ciuchy są sprowadzane.

Opublikowano

No napisali, że oryginalne jak dzwoniłem to samo powiedzieli. Zawsze mogę zwrócić poza tym zamówiłem i jutro już będzie to ogarnę z netem, bo dużo jest poradników co do tego, ale po prostu pewnie te ciuchy są sprowadzane.

No wiadomo często tak jest, że masowo biorą i mają taniej i sprzedają narzucając oczywiście dużo większą kwotę.

Opublikowano

Doszła do mnie koszula jest bardzo dobrej jakości, a sprowadzili ją z USA poza tym sprawdziłem z pomocą google czy jest oryginalna takie elementy jak guziki, metki, logo wszystko się zgadza na dodatek idealnie leży opłacało się kupić, temat zamykam.

Opublikowano

Komentarze nie zawsze są dobre,mogą zawsze pisać te komentarze ludzie od nich :) 

Lepiej się upewnić na forach internetowych,albo popytać znajomych czy nie kupował ktos od nich :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...