Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyłączający się monitor.

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam problem z bf4, gdy wlaczam go to monitor sie wylacza i wlacza i słysze dźwięk odłączanego USB , kiedyś tak nie bylo tylko teraz, mam tak tylko w bf4, w lolu i csgo dobrze działa

co trzeba zrobic?

pozdrawiam

Opublikowano

Próbowałeś podpiąć jakiś inny monitor/telewizor?

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

To spróbuj i zdaj raport.

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Według mnie ostatnią rzeczą, którą powinieneś zrobić to zaktualizować sterowniki karty graficznej.

MKfY45t.png

Opublikowano

Według mnie ostatnią rzeczą, którą powinieneś zrobić to zaktualizować sterowniki karty graficznej.

wystarczylo zmniiejszyc podkręcenie karty graficznej i wszystko dziala, ale i tak dz ze chciales pomoc

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...