Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga po placementach

Gość Reavze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wiem że po 10 wygranych dostaje się teraz platynkę II, i mam do was pytanie - jaką rangę dostanę, kiedy wygram 6 na 10 rankedów? Oczywiście nie miałem rangi w poprzednim sezonie.

Opublikowano

Sam na początku wygrałem te 6 na 10 (sezon4) i przerzuciło mnie w tedy do s4

początek sezonu to nie środek sezonu, inne rangi się dostaje

Opublikowano

W zależności, jak bd grał. Jeżeli powiedzmy wygrasz 6, a potem pod rząd 4 przegrane, przydzieli cię inaczej, niż na przemian ;)

załóżmy, że w/l/w/w/w/w/w/l/l/l

Opublikowano

W zależności, jak bd grał. Jeżeli powiedzmy wygrasz 6, a potem pod rząd 4 przegrane, przydzieli cię inaczej, niż na przemian ;)

załóżmy, że w/l/w/w/w/w/w/l/l/l

Na więcej niż g5/wysoki silver bym nie liczył.

Opublikowano

Przecież to zawsze było brane MMR pod uwagę. Nie można było z czystego konta wbić się nagle w platynkę. Ba, ze 2 sezony temu, kuzyn wygrał 10 gierek i go do brązu 5 wywaliło. Może się teraz coś zmieniło, ale pierwsze słyszę o czymś takim.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

@UP to czemu Nervarien w ostatnim challengu wbił z czystego konta platynke po placementach?

Opublikowano

@UP to czemu Nervarien w ostatnim challengu wbił z czystego konta platynke po placementach?

Bo mials staty XX/1/XX? KDA tez sie liczy jak grasz

Opublikowano

Bo mials staty XX/1/XX? KDA tez sie liczy jak grasz

A jakbym miał 10 przegranych, ale w każdej po XX/1/XX KDA to też bym wbił platyne ?

Opublikowano

Jak zaczniesz grac to zobaczysz z jakimi dywizjami grasz no i tym mozesz sie kierowac, jesli nie miales dywizji w poprzednim sezonie to powinno Cie przydzielic do podobnych dywizji jaka maja twoi przeciwnicy, pod warunkiem, ze grasz solo.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...