Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox one S czy xbox one totalny laik

remigz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy nie posiadałem żadnej konsoli a chciałbym zakupić ale nie wiem jaką i czym się różnią. Xbox One S czy xbox one? Główną grą będzie fifa 17 ale też oczywiście inne, czy  wszystkie gry są dostępne na jedną i na drugą konsolę? Mogę korzystać z internetu bezprzewodowego ale również z przewodowego oczywiście nie w tym samym momencie? Czy może lepiej zainwestować w nowy komputer?

Opublikowano

Komputer to lepsza opcja imo, tylko zalezy ile masz do wydania, bo konsola jest tansza, niz komputer ktory warto zlozyc. Pomijajac pojemnosc dysku, bo ta bywa rozna, no to S rozni sie glownie rozmiarem na dobra sprawe, to jest opcja, ktora zauwazysz od razu jako laik. Telewizor czy tam monitor rozumiem masz FullHD? 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Wszystko jak @up . Konsole się dużo nie różnią. Ta z literą S jest mniejsza i pobiera mniej prądu (ale nie jakoś dużo). Ogólnie, to bierz tą którą taniej wyrwiesz. Ostatnio na morele była promocja na XONE 1TB za 899 złotych, więc cena bardzo dobra.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Z komputera korzystam teoretycznie cały czas, ale zazwyczaj to przeglądarka, jakiś twitch, pogram czasem w lola i csa i w sumie tyle. Teraz na fife 17 już nie starcza. Dlatego właśnie nie wiem, czy nie lepiej kupić xboxa i nie przejmować się parametrami tylko po prostu kiedy chcę to kupuję jakąś grę i mam z głowy problem. 

Opublikowano

Niby tak, ale liczac cene tych gier, to zaoszczedzone pieniadze bys mogl przeznaczyc na niezly upgrade kompa, gry na PC sa wyraznie tansze, a bedziesz gral w lepszej grafice i fpsach. 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...