Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam glitchy

adrian123451251

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gram już od dawna w the crew jeszcze zanim była płatna i po prawdzie, znudziła mi się ta gra a jak zapłaciłem za nią ponad 100 zł a teraz wszyscy mają ją za darmo to to już dla mnie straciło sens. Chciałbym poodkrywać coś nowego jak zbugować tą grę i w ogóle. Znacie jakieś ciekawe glitche na mapce albo na hajs? Coś do wyścigów albo coś takiego?

Opublikowano

Jak się nudzisz to polecam robić osiągnięcia (nie tylko te na uplay, ale też te za "punkty nagród"). Nie wiem co tam masz na swoim koncie ale może jest coś jeszcze do zrobienia ;)

Nie wiem też jakie konkretnie glitche Cię interesują więc odsyłam do yt bo trochę tego można znaleźć ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jak się nudzisz to polecam robić osiągnięcia (nie tylko te na uplay, ale też te za "punkty nagród"). Nie wiem co tam masz na swoim koncie ale może jest coś jeszcze do zrobienia ;)

Nie wiem też jakie konkretnie glitche Cię interesują więc odsyłam do yt bo trochę tego można znaleźć ;)

Te punkty nagród to mi nie potrzebne w sumie i nudno się je robi ;) Pytałem właśnie tutaj bo większość glitch na yt to tak naprawde fake :D

Opublikowano

Jeśli szukasz jakiegoś buga na hajs to nie znajdziesz :D

Jest podobno jeden, ale nie daje właściwie nic (jak wyjdziesz od tunera to wszystko wróci do stanu początkowego).

Tak na hajsy to zbytnio nie szukam, ale takie glitche jak nagłe latanie po mapie całej czy coś :D

Opublikowano

Tak na hajsy to zbytnio nie szukam, ale takie glitche jak nagłe latanie po mapie całej czy coś :D

Jest np. taki jeden glitch na wschodnim wybrzeżu (przy jeziorze), który umożliwia jazdę pod wodą :)

836691474799844291096.jpeg

447171474799844291096.jpeg

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...