Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy moja Jynx ma dobre ataki

witekTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem ataki są średnie. Psyshock to dobry atak typu psychicznego który kontruje pokemony typu Walczący(Fighting) i Poison, ale będziesz kontrowany przez typy Dark, Psychic i Steel. Najlepsze zestawienie jej ataków to Frost Breath i właśnie Psyshock. CP - możesz jeszcze power upować ją jeżeli masz cukierki bo raczej z cp 648 raczej na gymach nic się nie ugra, chyba że gym jest słaby. Jednak nie spodziewam się że taka Jynx z obecnym CP utrzymała go dłużej niż 10 min w dużym mieście. Czyli - jeżeli ją trochę zpowerupujesz - na gymy nawet ok.

76561198126474637.png

Opublikowano

Ogólnie to słabiutka, ja już wywalam z CP 1300-1500 z lv niższym niż 90% bo nie opłacalne w ogóle coś robić przy niej.  Ogólnie zostawiam z FrostBreathFast 9 i IcePunch 45 i nie używam wcale bo pod względem DP zajmuje dalekie 60-70 miejsce w śród moich pokemonów. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Ogólnie to z tymi Pokemonami jest taka troszkę parodia bo raz trafisz słabego bardzo Pokemona, a za chwilę mega silnego, nieznacznie różniącego się w CP. Wywalaj Jynx poniżej 100% IV bo i tak nic z niej nie zrobisz. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ogólnie to z tymi Pokemonami jest taka troszkę parodia bo raz trafisz słabego bardzo Pokemona, a za chwilę mega silnego, nieznacznie różniącego się w CP. Wywalaj Jynx poniżej 100% IV bo i tak nic z niej nie zrobisz. 

Zgadzam się z tobą. Natrafiłem 2 razy na dragonite z takimi atakami słabymi. Nawet miałem raticate z lepszym cp i atakami.

100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000

Opublikowano

Jaj dla mnie to słabaa jest, ja tam teraz bardziej na CP patrze.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...