Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać do jungli do 6300!

1921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poleciłbym ci Elise. Posiada stuna, slowa + przyjemne ganki. Z clearowaniem jungli też sobie świetnie radzi.

Dobra do carrowania niskich lig ;)

Nie tylko do niskich.

Ogólnie to: Hec (imo robisz wjazd z ghostem, to ciężko przed tym spierdolić), Nida (skacząca, bijąca, czego chcieć więcej?), Eve (kamuflaż i do przodu), czy nawet ślepiec (skaczesz, kopiesz, znowu skaczesz).

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

a co sądzicie o rengarze? nie wypada z mety? sprawuje się?

Bardzo dobre pytanie. Często go nie widzę, ale ostatnio gierkę w przeciwnej drużynie wygrał koleś właśnie rendżerem. Myślę, że wciąż się jakoś trzyma - kliknąć tylko musisz dobrze (jak wszystkim zresztą).

Opublikowano

rengo słaby w late game chyba że grasz na goldzie, khazixa bardziej polecam, dobry w early i mid game w late jakoś strasznie nie odstaje, ma dobre ganki, chory dmg na q no i resety, i pare fajnych trickow więc ma jakis skillcap w porownaniu do hecarima ktory jest ez pez.

Opublikowano

rengo słaby w late game chyba że grasz na goldzie, khazixa bardziej polecam, dobry w early i mid game w late jakoś strasznie nie odstaje, ma dobre ganki, chory dmg na q no i resety, i pare fajnych trickow więc ma jakis skillcap w porownaniu do hecarima ktory jest ez pez.

Ja bym powiedział, że może nawet zyskać odrobinę w późniejszej fazie gry. Co do robaka, to od któregoś patcha coraz ciężej się nim gra. Łatwo go złapać, aby po papie dostał - late jest dla niego masakrą, bo wtedy masz walki 5v5 (w których ta postać jest beznadziejna). Rengarem się odpalisz podczas walki, to można jeszcze kogoś złapać. Robak natomiast, jak się wbija 1 to się w********a. Sam koń wcale nie jest taki łatwy, bo trzeba wiedzieć kiedy coś kliknąć, a kiedy nie. Uwierz mi, że jest różnica między skillowanym Hecem, a tym mającym kilka gier za sobą.

Opublikowano

Ja bym wziął Zaca, bardzo mobilny, całkiem przyzwoity DMG, ogromny potencjał na bycie tankiem. Jego skill-set pozwala na szybki jungle clear, a zarazem szybkie gankowanie w międzyczasie, co może skutkować szybką wygraną linii dla wszystkich osób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...