Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legalny ExpBot Metin2Pl/priv

Barti456@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

248631407965198313241.png

Legalny ExpBot

406561407965198313241.png
vtask.jpg

523311407965198313241.png

Tak

924761407965198313241.png

Cheat działa na Kliencie Prywatnym i Globalnym

860691407965198313241.png

794021407965198313241.png

skan.jpg

848861407965198313241.png

297451407965198313241.png

Wystarczy pobrac program vTask (automatyczna klawiatura) i odpowiednio go ustawic! Wszystko znajdziemy w Filmie!

Po pobraniu i ustawieniu mozna sie cieszyc:

-mober hackiem, 

-exp botem, 

-auto otwieranie,

-autro klikanie, 

-i wielke innych przydatnych opcji! 

Film pomocniczy jak ustawic:

Opublikowano

W jaki sposób to jest niby legalne?

Przecież bot to coś, co wykonuje za ciebie jakąś czynność czyli to też jest bot czyli jest nielegalne.

Opublikowano

3. W dziale obowiązuje generator przy umieszczaniu tematu z prezentacją hacka: Klik

Czas: 2 godziny

Opublikowano

Program ma te same funkcje co moja klawiatura xD ale pomysł dobry zapewne się przyda innym osobą Like 

W jaki sposób to jest niby legalne?

Przecież bot to coś, co wykonuje za ciebie jakąś czynność czyli to też jest bot czyli jest nielegalne.

Nie :) to może być legalne bo marko w klawiaturach jest takie same ustawiasz sobie dane funkcje klawiatury a co masz dostać bana za używanie klawiatury i jej funkcji ? ten program to odzwierciedla tylko więc jak kto ci udowodni ze nie korzystasz z marka klawiatury a z programu no nikt nie ma opcji więc nie możesz zostać ukarany w moim przypadku iż ja taką klawiature posiadam i nie jest mi potrzebny ten program a powód jaki by był bo ma klawiaturę z funkcjami makro no sorry to tak samo za myszki by cię mieli karać albo za posiadanie w ogóle komputera xD

Opublikowano

Taki legalny że również otrzymasz bana jeśli będziesz tego używał, ponieważ administratorzy wychodzą z założenia, że jeśli nie odpisujesz a ciągle expisz to używasz wspomagaczy, a wspomagacz to nie tylko modyfikacje klienta.

Ale sam poradnik spoko bo ostatnio wiele osób szuka takich sposobów.

Opublikowano

Taki legalny że również otrzymasz bana jeśli będziesz tego używał, ponieważ administratorzy wychodzą z założenia, że jeśli nie odpisujesz a ciągle expisz to używasz wspomagaczy, a wspomagacz to nie tylko modyfikacje klienta.

Jak bym dostał bana za funkcje klawiatury (MAKRO) to bym tak wyśmiał administracje serwera i nagrał tak obszerny materiał na ten temat że administracja by w chwile zmieniła swoją decyzja a jak nie to bym postarał się o zamknięcie serwera i to w dość prosty sposób :) A ty jako jestem z właściciele prywatnego (NIELEGALNEGO SERWERA) powinieneś się domyślać w jaki :) Nie żadne włamanie czy coś prosty pełnoprawny sposób :) 

Opublikowano

@BetaTesty to śmiało pisz do GF, beka z takich ludzi :D

Nie odpisujesz a expisz? Jasne że wyrwiesz bana :D

Dziwne żeby jakikolwiek prywatny serwer był legalny, kappa elo

Rośnie nowy MPCforum xD

Opublikowano

Jak bym dostał bana za funkcje klawiatury (MAKRO) to bym tak wyśmiał administracje serwera i nagrał tak obszerny materiał na ten temat że administracja by w chwile zmieniła swoją decyzja a jak nie to bym postarał się o zamknięcie serwera i to w dość prosty sposób :) A ty jako jestem z właściciele prywatnego (NIELEGALNEGO SERWERA) powinieneś się domyślać w jaki :) Nie żadne włamanie czy coś prosty pełnoprawny sposób :)

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dajcie mi warna pls, mam dosyć.

Opublikowano

Rośnie nowy MPCforum xD

nie dziwne, wystarczy kupić licencje.

drogi autorze tematu ty chyba jakis gosciu niepowazny jestes

wkleje Ci definicje słowa Bot i nieważne jakiego programu nie użyjesz czy clickera czy taskera czy tinytaska każdy ruch tego programu jest jebanym botem.

"Bot – program wykonujący pewne czynności w zastępstwie człowieka. Czasem jego funkcją jest udawanie ludzkiego zachowania."

Opublikowano

Rośnie nowy MPCforum xD

nie dziwne, wystarczy kupić licencje.

drogi autorze tematu ty chyba jakis gosciu niepowazny jestes

wkleje Ci definicje słowa Bot i nieważne jakiego programu nie użyjesz czy clickera czy taskera czy tinytaska każdy ruch tego programu jest jebanym botem.

"Bot – program wykonujący pewne czynności w zastępstwie człowieka. Czasem jego funkcją jest udawanie ludzkiego zachowania."

A gdzzie jest napisane ze BOT oznacza nielegalny? nie rozumiem po co odrazu teksty typu "niepowazny" sam dobrze nie znasz swojej "definicji" a piszesz takie bzdury. 

Zbrobilem poradnik jak mozna takiego "bota" zrobic,  chcesz uzywaj, nie chcesz - nie uzywaj. Jak Ci sie przyda no to milo ze pomogłem. Jezeli nie to po co pisac zbędne rzeczy. ELO.  

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...